ponedeljek, 2. marec 2015

Sprehod na grad

Petek.
Tako čudovit dan je bil zunaj, da sem ga preprosto morala izkoristiti. Zakaj bi ždela doma, če imam ta očarljiv center Ljubljane na dosegu roke in se zapeljem do tja ter zaužijem sončni dan.
Ubrala sem en sprehod po mestu. Sama, ker so bili vsi nekje. Še s sosedo sva se srečali na semaforju, ko sva šli vsaka v svojo smer, fantje pa tudi po svoje.
Poleg tega pa sem se še izkoristila bon, ki smo ga zadnjič prejeli na koncertu Nine Pušlar, ko sedaj sodeluje z DM-om. Saj je bilo polno nekih drobnarij že dolgo na mojem seznamu, ampak kaj ko se nikoli ne spraviš. Če pa imaš nek datum v glavi pa hitro nabereš skupaj.
In po tem sprehodu po mestu me je kar prijelo, da sem šla gor na grad. Sicer na srečo ni bilo nobenega v bližini, ker sem prišla čisto zadihana na vrh. Kondicije primanjkuje.
Vendar sem naredila najboljšo potezo, saj je bil razgled čudovit pa še hrib je bil kar vijoličen od vseh žafranov. Nekaj fotografij se je nabralo. Potem pa sem šla počasi nazaj.
Presenečeno sem srečala bivšo sošolko. Tako, da sva šli na pijačo, da malo poklepetava in slišiva kako se nama kaj dogaja v življenju. Dobro se je sešel moj pohod po centru.

Na poti na grad je že skoraj pomlad.

Sem že sestavljala sezname in primerjala cene. Trenutno vse samo ostane v košarici.
Za kosilo mi je ostalo še od včeraj in potem sva se samo zamenjala. On je ravno prišel, ko sem se odpravljala. Vsak po svoje.
Z mami sva šli na večerjo. Ker je bila ravno v Ljubljani pa še v trgovino pred tem. Naročen pa sem seveda imela sladoled. Tako to je, ko greš v Leclerc.


Sobota.
Njegovi so prišli na obisk. Pravzaprav je njegova mami pripeljala brata na obisk, mini počitnice, ampak sta poleg prišla še dedi in babi. Čisto nepričakovano, ampak prijetno presenečenje. Da smo malo poklepetali, se posladkali.

Ko so odšli, smo mi imeli na sporedu film. No, prej je seveda še kakšna Fifa padla, brez tega pač pri fantih ne gre. Je pa malo trajalo, da smo prišli do končne odločitve. Njegov bratec je prinesel zadnji, zadnji del Harry Potterja, jaz nisem imela nič proti, ampak smo pa imeli še Eurotrip ali Lock, Stock and Two Smoking Barrels za katerega sem prvič slišala. Na koncu je vseeno prišel na vrsto Harry Potter in tiste scene s Snapom, ko se ti kar oči orosijo. Vsakič.



Nedelja.
Oh, že marec.
Obilen sadni zajtrk. Narezala sem vso sadje, ki sva ga premogla in poleg fantoma postregla še s sladoledom. Jagode, hruške, kivi in sladoled. 
Takoj sem pograbila za rezervacije glede Tedna restavracij. Mene bi lahko hitro zaneslo, tako da dobro da me malo kroti. JB in Gostilna na gradu. Potem pa bomo še videli, ker meniji so izgledali res dobro.
Gospodinja in pečenka za kosilo. Medtem, ko sta metala na koš. Ni nam bilo hudo.
Palačinke pri njegovi mami za sladico. Same domače marmelade. Mogoče bi še jaz kakšno letos naredila. In kava pri kolegih.
Potem pa sva imela še nekaj skupnih trenutkov, preden sem se odpravila domov. Ampak so se zavlekli. Ravno takrat je najbolj luštno, ko moraš iti.

Avdič. Znan obraz ima svoj glas je spet na sporedu. Nuška je res kulj. 




Ponedeljek.
Vreme za popotovanje izgleda super. Sedaj sva vedno bližje. Kaj, v četrtek letiva na drug konec. Sestavljam sezname s knjigami. Ampak trenutno so le "wishlisti".
Štumf pri Enki je požel toliko smeh, da so se mi zasolzile oči.
Jaz sem bila kar za računalnikom s prižgano televizijo in sem urejala zapiske, ki sem jih do sedaj nabrala v zvezi z diplomo.

Moram se zares spravit. Čisto zares.

Puppet - Answers (feat. Koo)



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...