sreda, 18. marec 2015

Insanity Max

Nedelja.
Gora perila. So se nabrali stroji. Sploh, ker sem sama privlekla poln kovček oblačil potrebnih pranja pa še njegove so se tudi nabrale čez teden. Tako, da je bilo kar pestro.
Bujenje pred deseto, čeprav vem, da je šel spat nazaj šele par ur in mi v mojem napol snu razlagal o zahtevnosti Insanity Max vadbe.
Zjutraj sem skočila do Hoferja, ker je zmanjkalo hrane in prepotrebnega "svežega" zraka.
Malo sem se sprehodila. Ravno toliko, da lahko rečeš da si bil zunaj.
Pa je šel dan mimo ob gospodinjskih opravilih in raziskovanju vgradnih omar.


Ponedeljek.
Evo, tako zelo motivirana sem ostala, da sem naredila prvi dan treninga. Tokrat Insanity Max:30. Lani sva ravno tak čas začela prvič z Insanity in sva bila do poletja v formi. Tako, da po vseh drugih programih in vajah sva ugotovila, da nama gre preprosto najbolje, če oba delava istega, ker sva drug drugemu največja motivacija. Takšna, da gre še po kolesarskem izletu narediti še trening, samo zato ker sem se jaz pohvalila da sem ga tudi naredila. Saj pravim, največja motivacija nasploh.
Na tekočem sem z Klepetom ob kavi, ki ga tako zelo obsedeno gledam. Prejšnji dan sem dobila kristalčke, ki sem si jih zaželela in bila zadnjič čisto navdušena. Vsaj moje nihalo s kameno strelo je name naredilo en viden preobrat. Tistega, ko sem bila že malo vročična, da je še dragi opazil, potem pa sem se z njim malo igrala in sem prišla nasmejana in polna energije se pokazat, da je bil kar šokiran. Jaz pa tudi malo. Tako, da sedaj bom malo preizkusila pozitivne učinke še kamnov.

Torek.
Mogoče mi primanjkuje joda, verjetno nam vsem primanjkuje joda. Saj pravim, da čisto obsedeno gledam Ob kavi in potem že kar malo sumiš, da ti vsega primanjkuje oziroma slišiš, kaj bi bilo dobro zate. Mogoče je jod skrivnost dolgega in vitalnega življenja Japoncev.
Sem kar odklikala na Misterij in malo raziskovala po spletni strani. Še prehitro najdeš kaj.
Na polno sem se lotila projekta downhill dresov, ker ima moj in njegovi kolegi tako navdušenje nad tem trenutno, pa se je še delno preneslo name. Vsaj v obliki ustvarjanja, na kolo se nekako ne spravim.


Sreda.
Še malo sem nakupovala preko spleta. Tokrat so prišle na vrsto knjige. Takšne, ki upam, da bodo v pomoč pri pisanju diplome. Je kar nekaj časa trajalo, da sem jih nakopičila in razredčila seznam, ampak sem končno prišla do zadnjega spiska.
Dejansko se bolj splača naročiti iz Anglije, kot kupiti pri nas, ker so nekje za tretjino dražje. Potem pa pri nekaj knjigah to že kar nanese. Pa še poštnine nimajo. Kako, ne bi vedla.
Mogoče so pa na pol Kitajci, ki nam vse zastonj pošiljajo.
Googlam kako pripraviti gobe, ker niso ravno zame. Če bi šlo kaj narobe, bi izgledalo kot da hočem koga zastrupiti.
Še en kontakt iz Kitajske sem dobila, ko smo bili prej Kitajcih. Če si na internetu, te lahko najdejo.
Našla sem si novo serijo. Pravzaprav več le teh, ampak se mi zdi samo ena zanimiva. Hindsight. Bomo videli.

Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...