torek, 13. avgust 2013

Mednarodni dan levičarjev

Ko bom velika, bom imela doma zbirko luštnih ilustriranih knjigic. A prav?
Sicer je to mogoče že malo, ampak samo malo protislovno, ampak presneto luštne ilustracije so za vse generacije.
To pa zato, ker sem šla mimo knjigarne in je mojo pozornost ujela zbirka Čudežna bolha Megi avtorice Dese Muck, ki je bila ilustrirana s strani Maše Kozjek. Oglaševana je kot - Desa Muck pomaga otrokom skrbeti za živali (z nasveti veterinarke!).

Čisto po nesreči sem danes ugotovila, da je danes mednarodni dan levičarjev.
Jeej. Torej vesel dan zame. In vse tiste, ki se mi pridružujete ter pišete in rišete z levo roko.

Kolo imam! Saj vem, da sem že rekla. Ampak zame je to nekaj precej čudnega za reči in trditi. Saj sem ga že imela, ravno tega, samo je za nekaj let obležal v garaži. Kljub temu pa so se stvari obrnile tako, da je danes zopet kot nov. Z novo košarico, delujočimi lučmi in se ves svet. Še nov design rabi, pa bo. Za vožnjo.

Gledam Teen Choice Award in sem se sedaj resno zamislila nad svojim mentalnim zdravjem. Resno? Tudi ob poslušanju Demi. Resno!? Ah, bo že.
Saj, če bi imela razlog, da to gledam, bi ga z veseljem povedala. Ampak sem samo čisto prelena, da bi se izpodkopala izpod računalnika in mizice ter se sprehodila do televizije in prestavila malo naprej ali ugasnila. Ali nekaj.
Včasih je potrebno gledati kaj neumnega ali poslušati kričeče najstnike, samo zato, da se opomnim, da res nimam kaj boljšega za početi. Oh, to bo meja.

I am Oak - Palpable



1 komentar:

bestblogs pravi ...

Lepo da imamo dan tudi za levičarje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...