četrtek, 30. avgust 2012

Blago z mački

Ne vem nad čim sem bila bolj presenečena - nad klicem ali dejstvom, kako imam klicatelja shranjenega v telefonu. Še vedno se odločam.
Mogoče bi bil pa res spet čas, da obujem plesne čeveljce. Čeprav so ti v takšnem stanju, da niso za v javnost.

Čisto zaspan dan se prevesi v malo bolj produktivno popoldne. Tudi to je nekaj, ko vsaj enkrat v dnevu raven energije prileze do malo nad povprečjem. Dosežek.
Polna idej. Polna zamisli. Ampak niti ne vem, ali se mi zgolj ne da. Ali pač ne vem kje bi se pravzaprav lotila. Preveč stvari naenkrat. Potem pa nastane problem. 
Zato pa nikoli ni nič narejenega.

O filmih.
Hysteria. Videla sem jo že dvakrat in me še vedno neverjetno zabava. Mislim cel koncept filma. Vsebina. Dejstva. In podobno. Ta film je kulj. Ta film je zabaven. Joj. 
Hitro opisan bi bil kot film o "zdravljenju" histerije v 19. stoletju in odkritju vibratorja.
Lahkoten z nekaj navrženimi moralnimi načeli in idejnimi podobami. Po resničnih dogodkih. Resnično.
To se splača gledati.

Kar se pa ne splača gledati ali je dobro za risanje poleg, da je zvok v ozadju, je naslednje.
The Good Guy. Preprosto rečeno - brezveze. Nekaj o Rory iz Gilmore Girls in Geogru iz Hart of Dixie in potem se pojavi še nekdo in se zaplete, da film izgubi smisel. Če ga je kadarkoli imel.
Chalet Girl. Nekako osladno je. Mogoče tako za kdaj, ko se zapaše kakšna lahka romantična-komedija brez pravega smisla. Nekaj zimskega. V povezavi z bordanjem. Smučanjem v Alpah in podobno. Pa seveda z bogatimi in nedostopnimi s katerimi se glavna igralka zaplete. Oh, pa sem povedala cel point te štorije.
Larin izbor: Izgubljeni princ. Samo in zgolj nadaljevanje razvlečene hrvaške telenovele. Verjetno so zajeli vse elemente mehiške telenovele in jo po vseh možnih prepletih malce razpletli v uro in dvajset dolg film. Nekako nič posebnega. Mogoče res scene delujejo bolj filmsko, ampak vse pa ostaja isto. Z enim "srečnim koncem", kar precej za lase privlečeno. Ampak potrebno je še dodati, da se po predolgi sezoni, filmu, sedaj vse skupaj nadaljuje še v 2. sezono. Torej - kaj za vraga se sploh še imajo za zmislit? Resno?
Ampak vsi navdušeni nad telenovelo, mislim da bodo kar zadovoljni s tem filmom. Sploh ljubitelji vseh telenovel.
Splošni vtis - že pozabljeno. Razen osla.

Marko Pecotić Peco - Samo ljubav ostaje


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...