torek, 28. januar 2014

Izpiti

Danes se mi zdi tak prav fin dan.
Včeraj sem pridno zaključila z vsemi obveznostmi, ki sem jih morala danes oddati na izpitu. Dopoldne sem printala. Popoldne sem napisala še zadnjo stran seminarske in ob večeru sem bila že prosta. Ravno tisti čas, ko že prav pride spanje.
Ampak to ni pomenilo, da je bilo danes kaj lažje vstati. Zadnje čase se tako težko spravim iz postelje. Mislim, da se to pojavi vsako zimo, ko nastane neka temperaturna razlika in samo, da pomoliš nogo izpod odeje, te že zmrazi.

Sneg!

Rečeno mi je bilo, da sem nadarjena, da imam neverjeten občutek za kompozicijo in barve. Mislim, da sem kar malo z odprtimi usti poslušala vse to. Mislim, kar mi je profesorica povedala ob zaključku. Da misli, da ne bom imela nobenih problemov in naj še v tem slogu pridnosti nadaljujem.
Sedaj me že misel napeljuje na diplomo in zaključek in vse skupaj. Čeprav nam noben noče nič povedat, še najmanj pa na referatu, kjer še noben ni prišel do kakšnih pametnih informacij. Ampak za predpriprave ni nikoli prezgodaj. Trenutno imam v glavi dve temi, ampak sem dobila še en zanimiv namig. Bom šla malo v knjižnico pogledat.
A to zveni kot Hermiona?

Mislim, da sem danes spustila nekaj idej vas ali iz sebe, saj sem bila celo pot v gozdu na sprehodu s telefonom v roki, ker sem si morala vsak drugi korak nekaj zapisati. Če ne, takoj pozabim.

Najboljše sem pa naredila, ko sem zaključila z izpitom. Šla sem ga zbuditi. Ker je lepše, če te kdo počasi zbudi iz spanca in je ob tebi. Pa še danes je bil nov del How I Met Your Mother za pogledat. Ali današnji naslov How Your Mother Met Me. Zase bom rekla, da je končno dobra epizoda po sto letih. V današnji sem prav uživala. Še enkrat sem jo potem pogledala. Takšna bolj sproščena je. Ni razvlečena. Njegova zgodba je razvlečena čez 9 sezon, njena pa je povedana v eni epizodi. In simpatična je ta mama.

Melody Gardot - La Vie En Rose



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...