četrtek, 15. november 2012

Zadeta luna

Verjetno se že dolgo nisem tako od srca nasmejala, kot sem se danes sredi ilustracije.
Imeli smo skupne kurekture, kar je pomenilo, da smo svoje delo postavili na sredino mize in počakali, da bo kdo kaj pametnega povedal. No, če kdo zna povedati zgodbo iz narisanega.
Torej končali smo pri tem, da je moja luna na drogah. Sicer še vedno noben ni znal definirati na katerih, vendar so se definitivno vsi v en glas strinjali.
Mene pa je pobiralo od smeha. Luna, ki je tako zadeta, da misli da sveti.

Luna in zvezde. Prikupno.
Luna in zvezde. Zadeto.

Saj ni čudno, ko sem to risala zvečer, ravno po tistem, ko sem prišla domov iz Ikeje. Vsa naspidirana, navdušena in srečna. In potem sem tako odsotno to risala, da se je že meni malo mešalo med vlečenjem črt. Učinek pa je pravzaprav izpadel ravno tako.
Skratka...

Čeprav bi knjiga s takšnimi ilustracijami povzročala glavobole. Z močnimi črnimi linijami, ki tečejo v krogu. Žarečo zlato in dolgim strmenjem v oboje. Definitivno glavobole.

To je bilo to.
Dejansko bolj uživam v ilustriranju kot v projektih primarnega predmeta - načrtovanje vizualnih komunikacij in priročnik celostne grafične podobe.
Mislim, da bom kmalu začela sestavljati seznam želja za bližajoča se obdarovanja.
Dobre može bi poslala, kar v trgovino z ustvarjalnimi pripomočki.
Mislim, da rabim urediti zalogo še obstoječih listov. Skicirke bi. Želela bi si akvarele in tuše, oziroma mogoče te aqua akrile. Skratka seznam bi šel lahko v neskončnost.
In predvsem čas za ustvarjanje ter voljo.

Katy Perry - Wide Awake


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...