torek, 9. junij 2009

Modre hlače z rumenimi čevlji

mood: gre

Predstava Boksarsko srce je bila fenomenalna. Pokali smo od smeha in vanjo so bile vključene tudi razne aktualne teme. Požigalec (sem zašvicu ful), rebelde in podobno.
In ja fantje tisto z vrtnico mogoče res ni zastarelo, ampak prav ljubko. In potem se pojavi listek "ob 20ih v McDonaldsu" (smeh).
V kino pa smo šle gledat Angele in demone. Dober film, sicer na trenutke rahlo ogaben (tako kot tudi prizori v knjigi), ampak ostalo pa je vedno v napetosti in pričakovanju, kaj se bo zgodilo.
Najbolje je, ko prebereš knjigo že nekaj let pred filmov, ko ravno pozabiš vse podrobnosti in se potem ne vtikaš toliko v napake filma.

Mogoče se tudi meni dela herpes. Joj.

Pred kinom in po predstavi pa smo šle malce v šoping. Pač tisti del, ko samo probavaš razne oblekce in podobno, ki niso za nikakršno pravo priložnost primerne ali pa imajo že rahlo visoke cene.
Saj nekaj je bilo prav prisrčnih in vse s petami izgleda še lepše. Ampak dejstvo je, da se v S oblekico z zadrgo ne spravim, ampak kaj ko številke večjo nimajo. Nobenega problema pa ni, če je raztegljiva, saj je v tem primeru manjša še boljša. Ampak ne vem zakaj imam z zadrgo toliko problemov. In potem sem jo komaj nase navlekla (ne do konca), sicer pa je bila prav prisrčna. Punčkasta.
Naokoli smo se vozile z tistim zastonj busom po BTCju.

Neverjetno je kako smo ljudje odvisni od mnenja drugih. Pa čeprav tega sploh nočemo priznati oz. se ne zavedamo. In v današnjih dneh je vedno pomemben izgled, ne glede na to koliko to zanikamo. In pojma nimam zakaj to pišem.

Nori na poli. Dobesedno. Saj mali kuža. Važno, da se zmerom naguzi pred kuhinjo in tam čaka.

Kingston - Bossa noga

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...