petek, 25. september 2009

Celovec

mood: totalno crkneno in utrujeno

O fak. Uspelo nam je priti do Celovca in nazaj. Neverjetno.
Dejansko smo šle z mojim avtom in sem sama peljala tja. Ha. In uspelo nam je najti vse in bilo je noro.
Misija je bila več kot uspešna.
Vzdušje v avtu so popestrile razne kasete in dejstvo, da je v Ribnici sneg. Samo smeh je bil ob tem - dobro da vemo. Jaz pa začnem veselo prepevati ob znanih pesmih, kar je zame sicer zelo neznačilno, razen v avtu in pod vplivom alkohola.
Ko se moram skozi okno stegnit za listek. Očitno je to res v genih.
Z vrečkami po šoping centru. Kater občutek (smeh).
Teoretično imam oblekico in čevlje za maturanca, no lahko bi uporabila. Manjka mi še tisti del - soplesalec. Anybody interested? (smeh).
Najboljše je dejstvo, da gremo v eno trgovino samo malce na hitro pogledat, če imajo kaj pametnega in na koncu pridemo ven vsaka z eno vrečko. Najbolj luštne prisrčne majčke.
Čevli za umret. Oh...


Ikea. Počitek na kavčih. Opiranje predalov. Tisto stanovanjce in ugotovitev, da se postelja razširi. Za ljubimca. Larina omara.
Iskanje med vsem. Težave pri plačevanju. Dvigalo v katerem imaš že težko klavstrofobijo. Spravlanje omare v avto. Očitno moj Hyudajček zmore vse. Pravita, da je preveč neopazen. Bogi.

Potem pa domov. Po vseh ovinkih. Pa po avtocesti. Ha.
V Loko na postajo in potem taksi vozi še en privesek spotoma domov. Midve z Laro pa k meni, da bodo njeni lahko peljali njo in omaro domov. In nam uspe.
Misija šoping Avstrija. Super je bilo. Noro pravzaprav.

Ko se moja mama spravi v moje čevlje. Zabavno. Mami pa razpravlja o tem, da bi se po verjetnosti polomila. Saj ni tako hudo.

Kako je Ron zrasel.

Agropop - Mix narodnih

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...