petek, 13. november 2009

Od žene mož

mood: prismuknjeno, nč več

Ja petek 13. Pač eden izmed petkov.
Zjutraj je izžarevalo iz mene pretirano navdušenje. Noben ni razumel njegovega pomene, še sama ne. Risanje je bilo super. Ampak samo zaradi dejstva, ker mi je uspevalo. Šiljenje barvic. Debate. Fotošuting. Iz neznanih razlogov sem imela s seboj fotoaparat. Konkreten fotoaparat. Ja pristal je v torbici, ker je pač velika. Zato pa nisem imela potrebnih zapiskov, listov ali zvezkov. In sem fensi fotografinja, ker letam okoli s petkami ("zapatos de tacón" - to je bistven podatek pri španščini, mogoče si bom pa vsaj nekaj zapomnila) v oblekci (indijanska ali kakšen je bil že komentar), katera je bila kombinirana s črnimi najlonkami (2 solja za zimske čase) ter z usnjeno jakno (to sezono definitivno nepogrešljiv kos) nedefinirane barve (med sivo in modro). Obožujem nedefinirane barve.
Seveda, vas to zelo zanima. Samo imam pretirano navdušenje do pisanja.


Moj Oskar, ki se je v skici preveč napil in je kiljavo sedel, se je v študiji ležerno namestil in zavladal formatu. Kul. In moje senčenje je čisto neintenzivno. Ampak moj občutek za vse pa je še vedno dober. Saj z viziranjem vedno pogrnem. Skoraj po celi črti.


Zanimiv podatek na oglasni deski je bil list z minimalno velikostjo črk, katera se še šteje pod berljivo in kar se na koncu izkaže, da je ubistvu jedilnik. Hm, pica za malico? Močno nas je zanimalo, kako se bo to izvedlo. In pričakali smo veliko škatlo z okroglimi zadevščinami v velikosti normalne pice. V njej pa prisrčna mala pica. Saj je bilo užitno, kljub vsem pomislekom.
Med malico pa je prišlo tudi do nekaterih konfliktov ob razpravljanju o poletnih počitnicah ter možnih destinacijah in družbi. Ja, no. Ups.


Prestavit se nam je uspelo šele ob koncu odmora, ampak nismo nič zamudile. Španščina. Vrnitev v preteklost. Prva vožnja s kolesom. Igranje s punčkami, barbikami, avtomobilčki. Oh, smeh. In že omenjeni osvojeni podatek.


S kom lahko človek konča po pouku. Smeh. Mueller. Kjer res nimajo občutka za čas. Je mar že december? Pretiravajo z božičnim okrasjem. Resno!
Oddelek z igračami. Avtomobilčki. Hipi bus, pač znana volkswagnova zadevščina.


Jimmy Choo sodeluje z H&M-jem. Waaaw. Sicer sem mnenja, da ne smem kupit čevljev (in se za enkrat še upiram skušnjavi), ampak če bi te dobila v roke, praktično na noge, ne vem, če bi se uprla skušnjavi. V Žurnalu je bilo omenjeno, da bodo imeli neke posebne razmere. Ha, če jim uspe.

In v živo izgleda veliko boljše kot na sliki, vsaj tak občutek imam.

Dejansko mi je vsebinsko zanimiv blogec. Izredno.
Lara veš v kero depresijo si me spraula. Aja pa še to zate - klik.

Lady GaGa - Love Game

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...