torek, 17. november 2009

Končna aritmetična vrsta

mood: pozitivno

Seveda, da ni verjeti vremenskim novicam. Ker če piše, da bo pršilo, to pomeni, da bo lep jesenski dan. In prav optimistično s seboj vzamem dežnik. In sije sonček popoldne.

O pouku raje ne bi, ker potem bom pokvarila mood, ker velja Murphijev zakon.
Ampak najboljša je bila Bredica, ko je poskušala prikrito in prav potuhnjeno tlačiti list s seznamom gradiv za maturo v našo redovalnico za nek prilepljen seznam na platnicah. To je bil prizor in pol.

Nista dva pedesetki. Ker sta 50 in 51, ne šteješ dvakrat 50. Matematika ja. KAV je vsota prvih členov AZ. In potem se znajdi.

Pri bivalni imam optimistično ključek seboj in še bolj optimistično upam, da bom lahko brala. Richard Maier. Pomen beline in filozofija za tem. Sožitje z naravo. Stanovanjski objekti. Interier. Naloga na to temo. In še nekaj nakladanja je bilo vmes, ki si ga nisem zapomnila. A to bi bilo pametno vedeti, ker bom tako ali tako pozabila.

Ko potem človek pride ven na sonček. Sanjsko. Če sem se ustavila in opazovala jesenske barve, ki so danes še posebno prišle do izraza s samo osvetlitvijo in modrino modrega neba. Ne resno je bilo lepo. Čudovito. Prekrasno.
In dejstvo je, da je Slovenija majhna. Prepričana sem, da je galeb krožil nad Ljubljano. Resno. Sara je bila zraven. Potem pa še ta občutek kot, da sem na morju, ker je bil sončen dan. Prijetno hladno. Veter v laseh. Modro nebo. In galeb. Pa še pred tem smo imeli pogovore o avtih, izpitih in vožnji do morja. Definitivno moram to izvesti. Oh, morje. *z mislimi odplava daleč stran*

Pogrešala sem moje navdušenje in zagreto smejanje med gledanjem novih delov Gossip girl. Upam, da so te časi sedaj nazaj, ker prejšni deli so bili nekako bedni, vsaj ne pretirano zanimivi no. Oh, N. je izgledal kot majhen prisrčen kužek in se topiš kot sladoled sredi najhujše julijske vročine ob pogledu nanj. Kakšen odnos imajo tisti trije in D&V. Oh. Samo kaj, ko ga je V skenslala. Spet bo lonley boy. Ampak Blair je bila najbolša, ko je izza zavese kukala. In N&S. Zakaj ni bilo akcije? In reševal je svet. Hero. Najboljši so bili komentarji vseh, da more biti tretja oseba neznanec. Smeh. In glasbeni izbor je bil izredno zanimiv. Čeprav je bila Lady Gaga.
Ko sediš na dveh stolih, moraš pasti vmes.
Zagrela sem se za natančno komentiranje GG. Pa kaj.

Prisrčna mala crkljiva žverca, ki z mano poplesuje po sobi. On je kulj soplesalec. Smeh. Črnuh mali.

Lady Gaga - Bad Romance

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...