ponedeljek, 22. december 2008

Mali polarni medvedek

mood: super

Izzivalno, ja.
Kratka kiklica, vijolične legice (pod njimi 2 črne žabe), črni škorni z visoko peto in vijoličen plašč. Obroček z mašnjico v laseh.

Joj. Katarinine sanje... (smeh)

Zjutraj nama z mami ni uspelo čist odmrznit avta. Tako, da sva v prvem križišču še peljali nekako z odprtimi okni, potem pa je nastala še celo črtna koda.

In danes je bil po zelo ampak res zelo dolgem času spet vlak s kupeji (nazadnje se ga spomnim, da je bil enkrat lani pa še to 8.16). Kar je bilo hecno. In "stric za karte" nas je čisto šokiral, ko je prišel v kupe in prižgal luč. Dobro jutro. :S

CPP se je danes tako vlekel. Podaljšali smo za eno uro.

Božični prazniki so bedni, ker je povsod gneča in vsi so živčni in vsi so napsihirani in vsi mislijo samo na to kako bojo kaj kupili, kje bodo dobili denar in kako bodo največ prihranili. Sploh nima več smisla. Ubistvu ga nikoli ni imelo in kokakola je kriva za to.

Že cel dan so vrteli povsod božične pesmi.

Christina Aguilera - This Christmas

3 komentarji:

Captain Chipz pravi ...

Za moj okus je kar preveč božičnih pesmi, sploh ko se s svojimi t. i. pevskimi sposobnostmi začne oglašat in poje cele dneve neumne božične pesmi, če imamo srečo, naletimo na kakšno s pravo vsebino.
Vlak s kupeji? O_o oh, jaz se še nisem v takem peljala<3
Zima zima zima.

Anonimni pravi ...

hmm.božič je čist ql. se pač ne obremenjujš s temi potrošniškumi forami ampak iščš darila na štantih (in to taKE k se jih u sloveniji izredno težko dobi...).am ta muska res najeda..kjerkol si , posod jo vrtijo.ampak je bl grozna za mojo bližnjo okolico, ker se mi zelo pogosto zmeša in začnem prepevat..kar pa milo rečeno ni dobr :D

tjaši pravi ...

božič je povsem lepa zadevica....čprou je preveč skomercializiran..božične psemce so pa tut čist lepe...no se najdejo ake neumesne...ampak vse skupi je lepo..in ko povežeš nastnae tak čarobn prašek, ki te posiplje in te naredi srečnega...

gužva...hitrca...žiučnost.... nj bojo oni žiučni ti si pa s mreč svet je lep..pa na izi lepo...umiru..brez žiučnosti...darila so pa itk najlepša taka iz srca...neka mini pozornost;):)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...