nedelja, 14. december 2008

Modre črte

mood: razmišlujoče v angleščini

A se vam tudi kdaj dogaja, da se sami sabo začnete pogovarjat/ kregat v angleščini. Ali pa vsaj razmišljati. Ker zadnje čase mi gredo od vseh teh videnih filmov in serij po glavi že angleški stavki, misli in podobno. In ponavadi se prej spomnim angleškega izraza kot pa slovenskega. Pa še bolje se sliši.
Zadnjič sem hotla napisati kar "bunch of kinds", ker se bolje sliši, danes je bilo "my bad".
Zanimivo.

Aja včerajšna pesem je bila tista, ki sem jo iskala že nekaj časa. Ubistvu jo praktično nisem iskala, samo v avtu sem jo po radiu slišala in si nekako nisem zapomnila, zapisala besedila/naslova/izvajalke. Ampak enkrat pa mi je uspelo.
In ne morem tako hitro povedati refrena kot ga ona (ne še :P se bom strenirala).

Drugače pa ja. Naj bi ustavrjala. Dejstvo je, da mi kubizem sploh ne leži. Ni zame.
Čeprou so vsi dejstva, da je lažje kot impresionizem. Ampak ni.
Mogoče bi ga pa morala čez počitnice delati. Samo kaj, ko jih še ni. To pa moram naresti do torka. Ja in samo še jutri in pojutrišnem. Potem bom pa delala CPP in PP. Potem bo pa Sara prišla v petkah v šolo :P

Dejstvo je, da sem tako brez kondicije, da se sama sebi čudim. Ker ne moreš no. Mislim saj je res, da sem že 2 leti brez rednih treningov. Ampak, da niti 3 minute nemoram zdržati brez da ne bi bila brez sape, je pa res obup. In sedaj bom prav delala na kondiciji. Zase. Kar tako.

Važno, da imava svoj chat. In nisem perverzna. Vsaj ne toliko kot nekateri.

George Michael - I'm Never Gonna Dance Again

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...