četrtek, 4. december 2008

Okrogla zadevščina

mood: ustvarjalno

Dejansko sem si danes na vlaku zaželela tistega mini prenosnika, kamor bi lahko tipkala. Mobitel nekako pri tem res ni priročen, moj blokec in pa količina praznih listov pa je izginila neznano kam. Tako, da bi si to zaželela kot božično darilo. Če pa ne bo pa pač ne bo, nič novega. Saj sem že skoraj navajena, da nikoli ni po moje.
Ta pesmca ja...

Dejansko je bil danes nekako interesanten dan, ker sedaj je že noč.
Ne danes na srečo nisem zopet zamudila na vlak, ampak sem imela spet probleme. Res ne vem kaj se zadnje čase dogaja z vlaki. Nočem vedeti.
Jutranji "danebomreklakaj" (po Larino) in hitra hoja v petkah. Vrste mučenje, ker sem se komaj privlekla do razreda.

Potem je pa pač Danica najedala. Branje sms-ov med odmoram. Ubistvu nekako zanimivo (in pikico, čisto pikico že osladno :P)

Najboljša pa je bila danes danes od vsega slovenščina.
3.g : BBP - 1 : 0
Ja profesorico smo razpizdili do konca. Ubistvu toliko, da je odšla z razreda. Ker:
  • nismo imeli slovnice, ker naj bi imeli domače branje (ampak je ona pozabila)
  • nismo imeli Branj (ker smo pač mislili, da imamo DB in smo odlomek iz Beznice že prebrali)
  • nismo prebrali Beznice, ki ima 500 strani in nam res ni do tega (pač prebrala sem ostalih 6 domačih branj letos ampak do branja Beznice mi pa res ni pa če se mi na trapalnice postavi (in briga me če jo dobim na maturi, jo pa pač bom))
  • ona ni popravila testov v enem tednu (mi pa naj knjigo preberemo?)
Tako, da je obupala nad nami in bila čisto razočarana in se zaradi svoje lastne krivde raje pobrala ven iz razreda "ker z nami nima potem nič za početi". In mi samo v smeh, ko je odšla ven.
Potem pa smo se pritožile razredničarki, da je zapustila razred (mi smo angelčki sploh ne pomislite na drugo možnost) in se je ta spretno izognila zbornice.
In ko je prišla nazaj, smo na zanimiv način začeli z vzroki in povodam za vojno.
Vzrok - že tako je slabe volje prišla v službo, ima probleme z zdravjem, mi nič ne beremo, mi nič ne nosimo sabo, vedno klepetamo...
Povod - ne prinesemo in preberemo Beznice in jezno odide z razreda
Potem iz tega nekako lahko sklepamo, da smo sedaj v vojni?

Ok proti drugim razredom smo angelčki. Ker vse kar delamo je da klepetamo in še to pač ne v nekakšnem pretiravanju, pa samo razposajene smo. Ker nismo naredile še kakšne "pizdarije" in vrjetno če bi jo bi potem mogoče le dojeli, da smo bile prej pridne punčke (in fant).
Aja ubistvu to ni edina profesorica, ki je zapustila tako razred. Lani smo že Milanko pripravile do tega. Sicer pa smo bile potem naslednjo uro "srčki". Kdo bi jo razumel?

Aja ne vem kaj je fora ekološke osveščenosti, varčevanja in tega sranja. Ker je za ta takoimenovani "veseli december" naravnost okoljevarstvo obupno. Mesta se hvalijo, katero ima več električne napeljave z lučkami. Za povrh vsega pa te še cel dan gorijo. Ja cel dan, ne samo zvečer. Ja to govorim za Ljubljano.
Saj ne rečem, da je čarobno in vse to, samo preden začnejo težiti z ekologijo naj pogledajo najprej sebe in pometejo pred svojim pragom, ker s takim zgledom ne bomo nikamor prišli.

Pogrebni avto brez strehe. ČMK z zelenimi špangicami.
S Saro pa sva na glavni srečali našo varnostnico Sojno, ki jo je bilo dejansko hecno videti v neuniformi. In delala se je, da naju ne pozna, ko sva jo pozdravili.

In nočem...

Turbo Angels - Zamrznil je čas

Sploh ne komenitrajte glabenega izbora.

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...