petek, 27. november 2009

Korenček in limona

mood: izkašlajoče

Izredno zanimive se mi zdijo retro kopalke 50ih let. Enodelne. In posodobljena moda prejšnih desetletij. Zabavno. Všeč so mi kombinacije na Polyvore.
Naletela sem na eno stran s čudovitimi fotografijami porok. Med iskanjem kopalk iz 50ih. Kje je logika?

Nos mi pušča. Kašljam pretirano in imam občutek, da se bom izkašljala. Ustnice me dobesedno pečejo in sem brez glasu. Ah.

Čakam na film Fame iz leta 1980, ker me zanima kakšen je. Pogledala sem nekaj filmov samo na pol, ker se moj računalnik očitno upira dejstvu, da bi do konca predvajal film.
Vse, kar sem celega vidla je bil New Moon.
Dejansko mi je všeč. Mogoče bolj kot prvi. Všeč mi je, ker ni več tistega pocukranega osvajanja in vsega. Všeč mi je ker je več Jacoba. Navdušujem se nad igranjem KStew. Nekako mi je ob gledanju večine njenih filmov postala blazno zanimiva, ker ima samosvoj način igranja. Zdi se mi, da ne zna pretiravati in je vse bolj zmedeno. In nisem nad njo navdušena, ker igra Bello, ampak nasplošno. Ker mi je vseeno, kaj ima z Edwardom, ker me ne navdušuje in sem srečna, da ga je malce manj v tem delu. Dobro pa so rešili situacijo z vizualni učinki namesto zvočnimi, kot je v knjigi. Ker je kulj to, da lahko film čisto drugače preneseš v oči gledalca kot knjigo. Ampak ljudje ne dojamejo, da to ni isto, zato so pogosto razočarani, ker imajo prevelika pričakovanja. Samo, meni pa je všeč, dejstvo kako nekaj prikažeš filmsko in drugo skozi besedilo. Ker lahko dela tvoja domišlija ali pa vidni živci. Aja najbolša mi je Ashley, ker ji vloga Alice tako sede, da to ne moreš. Kako je človek, ups vampir, lahko še bolj prisrčen?
Všeč so mi volkci. In transformacije. In odnos. In to, da Jacob vnese nekaj humorja. Ter Belline nore odločitve.

Mogoče sem se res uživela. Smeh. Danes se "zdravim" s korenčovim sokom in limono. Precej okusno.

Bruce Springsteen - Dancing in the Dark

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...