četrtek, 20. september 2012

Dinozavrovo meso

Danes sem prejela nekaj zanimivih klicev. In ko ob koncu dneva potegnem črto, ugotovim, da me je klicala skoraj celotna morska posadka oziroma delegacija. Z idejami, željami in prošnjami.
Zanimiv dan. Ni kaj.
Skratka najprej je bil klic o tem, da gremo na morje. Skoraj takoj. Malenkost čez mejo.
Ampak sem prejela kasneje drug klic, ki je to idejo opustil. Čeprav sem bila popolnoma pripravljena na akcijo. Se je pa porodil nov projekt. Kdo ve. Morda gremo jutri na pot.
Luštno bi bilo.

Potem pa sem dobila klic in razložila kdo vse me je klical. In čez nekaj časa sta se mi na vratih pojavila naša "mami" in "oči" naše morske dogodivščine. Tiste z družinskim avtomobilom in krokodilom.
Saj pravim. Zanimiv dan.

Če puranje meso malo pokuhaš v teranu, postane prav živo vijolične barve. Jaz sem ga okronala za dinozavrovo meso. Ker je izpadlo tako smešne barve. Bilo pa prav okusna večerja.
Mmmm.
Dobro sem se zmenila za današnje kosilo in popolnoma pozabila na to. Ker sem domače paprike predala v nadaljno obdelavo in dobila za kosilo filane. Saj vem, da sem se nekaj časa nazaj pritoževala. Ampak sedaj je že jesen. Skoraj. Sedaj dovolimo takšni hrani, da napolni naše želodce.
Veverice ni več.

Z enim tankom bom naredila 500 kilometrov, kar je rekord. Ne vem, ali je bencin tako drugačen. Ali sem vozila tako "pridno". Ali je avto malo porabil. Ampak nekaj je definitivno - še nikoli nisem prišla čez 450 z enim tankom. Danes pa mi je kazalo malo čez 490 pa še kazalček ni padel pod E.
Luštno. In še vedno se vozim s "poceni" bencinom. Tistim izpred vseh podražitev.
Saj pravim. Skoraj nemogoče.

Zaključila sem tudi s serijo Mad Men. Ubistvu mi je serija všeč. Nimam tistega norega navdušenja. Samo kul se mi zdi. Zgodba in vse. Mogoče se je obdobje in stil že toliko spremenil, da sem prej kazala več naklonjenosti, ampak kljub vsemu so mi všeč njihove zgodbe. Svet oglaševanja. Kreativni team.

Šla sem kupit barvna pisala, pa sem prinesla "napačno" barvo domov. Tiste, ki mi je zmanjkalo nisem vzela, ker sem mislila, da je ta kuli tisti, ki še vedno dela. Pa sem se uštela.

Imagine Dragons - On Top of the World


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...