sobota, 1. avgust 2009

Ups

mood: iiii

Včeraj je bilo noro na Kranski noči.
Seveda je bilo najbolje, kako sva se spravile sploh do tja. Mislim iz naše ulice.
Potem sva preverili stanje, kaj je kje in šle skozi celo mesto. Ustavile sva se pri vodnjaku, kjer je prepevala Nuša Derenda in midve z njo. Dan ljubezni. Naš mali avto. Zemlja pleše. Šuštarski most. In njene uspešnice.
Vmes sva skočile še na drugi konec pred gimnazijo. Medtem sva seveda gledali, če bova kje Ano srečali, ki jo nisem videla že najdalj in se slišala z njo. Zadnjič pa mi je poslala sms, da bo delala na kranjski noči. Fino ne.
Spet nazaj, kjer je bila že Alenka Godec. Ob tem času bi moral priti že Jan Plestenjak, ampak je imel zamudo. Največjo. Tako, da sva našli Ano. Jeeej in se dol usedli ter počakali. Bilo so T Angels ali kaj so sedaj.
Potem pa je prišel na veliki oder. In odpel vse njegove uspešnice. Folk je norel, skakal in pel z njim. Noro. Vse skupaj se je končalo malce čez pol drugo. In mene je že vse tako bolelo ampak sem še vedno skakala in pela in vse.
Moja ljubica pa je odpel tako čustveno in se mi je nekako najbolj utisnila v spomin. Nina Pušlar pa je bila back vokal. Noro.


Ja danes je pa pač sobota. Ne vem kaj bi povedala. Mogoče to, da grem še danes preveriti stanje. Čeprav ni nobenega takšnega.

Jan Plestenjak - Moja ljubica

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...