torek, 14. februar 2012

Blu

Blu ali naš kuža je moder. Čisto po nesreči od barve je imel pol polovice kožuščka na levem boku modrega. In bila je cela panika. Jaz sem se pa valjala od smeha po tleh, ker se mi je vse skupaj zdelo bizarno smešno. Da je naš kuža moder. Ha.
Saj sem ga umila takoj, ko sem ga vsega upirajočega se zvlekla pod tuš. In en dva tri je bil spet cel črn. Dobro, da je bila barva čisto sveža in na konicah dlak. Drugače bi pa res nastala panika.
Ampak ja, naš kuža je bil moder. To bo še vedno šala dneva.

Vse to skupaj premaga valentinovo na celi črti. Ja, danes je očitno valenitnovo.
Veselo valentinovo voščim vsem skupaj! Oh, kako sem dobra.
Sicer pa. Praznik trgovcev, kot sem slišala zadnje poimenovanje.
Čeprav razen čokoladnih srčkov, katerega pol je izginilo v moj želodec, nisem zaznala nič valentinastega daleč naokoli. Še?


Sicer pa zadnje dni sem pogledala nekaj filmov in risank. In danes podala svetu mojo odločitev, da bom gledala samo še risanke.
Ja, to bo trajalo dokler ne bom začela gledati naslednjega filma.
Born to Race. Povprečen. Nič posebnega. Predvidljiv.
Final Destination 5. Gledala sem ga sredi belega dneva, da sem imela lahko vse žaluzije na široko razprte in je svetloba pronicala skozi. Skrita pod odejo. In poleg mene sem imela brata za družbo, da sva oba trzala. To je edina vrsta "grozljivk", ki jih gledam. Nič drugega. Ne gledam niti krogov in podobnih zadev. Samo Brez povratka in še to potem cel teden gledam vse odseve v ogledalih in slikah in mobitelih, kdaj se bo kaj čudnega prikazalo. Nekako me preveč vrže iz tira.
Čeprav mislim, da je nekaj narobe s celotnim konceptom pri tem filmu. Seriji filmov. Am, če imaš videnje kaj se bo zgodilo oziroma kaj bi se moralo zgoditi in če potem to "spremeniš", ali ni bil tak plan že na začetku. Da si to videl, kako bi lahko bilo da spremeniš. Zakaj je potem smrt prevarana?
Saj pravim. Še cel teden me preganja potem ta film. Čeprav so vedno bolj ogabni.
In prvo polovico filma sem dobesedno trepetala. Ne, definitivno nisem za grozljivke.

Cars 2. Kako je pa to kul risanka. Prav zabavna. Če se gredo avtomobilčki akcijske junake, je to zgolj prikupno. Ter ko avti dobijo vsak svoj karakter. Navdušena sem. Kot mali otrok.
Happy Feet 2. Če se ti prepeva in poplesuje po risanki to sploh ni čudno. Ja, moje navdušenje nad fletnimi risankami je neizmerno. Sploh če vklučuje pingvine in mormona. Sploh pa Will je največja faca.
Ampak prvo minuto, ko je Glorija začela peti je bilo - oh, to je pa Brittany Murphy pela, pa je ni več. In trenutek tišine v mojih mislih. In potem dojamem, da je Pink prevzela vajeti. Ker se mi je Pink je neverjetna. Njeno petje je super, ampak v vlogi se mi je zdela tako groba na nek način.
Super risanki. Obe.

Sicer se pa moj seznam s filmi vedno bolj črta. Pridno gledam stvari, ki sem si jih izpisala. Počasi in vztrajno.

Imelda May - Mayhem


1 komentar:

pikaNogavička pravi ...

high five za risanke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...