ponedeljek, 20. februar 2012

Družinske partije remija

Te družinske partije remija včasih prav izmučijo.
Pa čeprav so na začetku smešne in zabavne. Ampak bolj kot se približujemo h koncu, bolj bi se dalo rezati napetost v zraku. Nejevoljo. In vse skupaj.
Danes smo si tako močno oddahnili, ko se je končalo.

Res je bila pred tem ena dobra porcija palačink. Ko je mama vsem svojim vnukom spekla pojedino za večerjo.

Počitnice se končajo in potem se začne faks. Ob osmih zjutraj. Na ponedeljek. Super...
No, na naši šoli je tako, da se vrata odprejo šele tam okoli pol devetih in ne razumem, zakaj so nam dali to v ponedeljek prezgodaj zjutraj. Tako ali pa tako smo skupaj s profesorico posedali na stopnicah in čakali, da se ključ, ki ga noben ni imel, prikaže.
Saj posledično se je prikazal. In kot bi bili prvič tam smo zmedeno iskali učilnico, ker so nam pobrali številke s sten. Lumpi.

Na računalnikih. Bili smo vse prej kot produktivni. Lahko bi se reklo, da si je kar precej ljudi vzelo ali podaljšalo počitnice. Ostali pa smo čisto počasi začeli z novim semestrom. Preveč vsega naenkrat tudi ni dobro.
Čeprav meni se je tako ustvarjalo proti koncu. Pingvin. V dvanajstih kvadratkih. No, res da je bil le v šestih vsaj približno narejen. Jej za optimistično pridnost.

Sneg me je pošteno šokiral zjutraj. Skoraj tako kot bi ga prvič videla.
Ni nič kaj prijeten pogled na zasneženo pokrajino pri kateri je vključen tudi tvoj avtomobil, ki mora biti v naslednjih dveh minutah očiščen in vozen.
Ampak smetišnica je zelo priročno orodje za odstranjevanje snega. Res.

Ricardo Arjona feat. Gaby Moreno - Fuiste tú


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...