torek, 27. marec 2012

Norveški gozd

Viri prometa so me pripeljali do zanimivih infomracij. Na strani povejmo.si sem odkrila, da se moj blog redno objavlja - očitno sem že pozabila na to. Poleg tega pa je tudi imenovan pod kategorijo Zlati izbor, kar je dejansko izbira uredništva. Vsaj tako kaže.
Kakšna čast.
Pa tudi na strani "slovenski blogi" je med popularnimi na 18. mestu. Malo statistike za informacijo.
Kdo bi si mislil.

Norveški gozd.
Ta knjiga mi je blazno všeč. Mislim, da jo bom čez čas še enkrat prebrala.
Ne znam razložiti o čem se gre. Kaj mi je tako všeč na njej. Ampak mogoče je pa ravno to, da ne znam razjasnit zakaj me je tako blazno pritegnila. Mogoče kot Naoko iščem besede in izgubim tisto, kar bi želela povedati. Nekaj je.
Če v bližni prihodnosti preberem še enkrat, in bom našla razlago... potem takrat več o knjigi.

Rada bi si ogledala film. Zasledila sem, da je bil na zadnjem Life-u, ampak žal takrat nisem povezala teh dejstev skupaj in tudi ne vem, če sem že slišala za to knjigo. Je res, da sem kar precej časa čakala, da bi bila na voljo v knjižnici, v določenem momentu sem si jo ogledovala tudi v knjigarni, ampak sem si nazadnje premislila in jo odložila nazaj na polico.

Ker potem, ko sem jo končala sem začela z drugo. Nekaj z naslovom Kot voda za čokolado, ampak mi je tako grozno neberljiva, da sem obupala. Prav ne bere se mi.

The Beatles - Norwegian Wood


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...