ponedeljek, 23. september 2013

Blagovolil

Moje pogajalske sposobnosti in sklepanje kompromisov je šlo po zlu danes zjutraj. Vdala sem se v usodo in šla za Bežigrad. Ker če so šli eni na Portugalsko, gredo drugi na Poljsko. Vsi odhajajo na izmenjave. Jaz pa v Trzin. Tudi to bo skoraj izmenjava. Sicer ne vem kakšna, ampak še malo pa se bomo vpisovali na izmenjavo z možnostjo študiranja v Ljubljani.
Še malo.

Letos bo moj cilj čimbolj pridno in uspešno se spopadati z vsem. In zaključiti. Imam občutek, da tam ne bom želela ostati dolgo. Bomo pa videli kako se bo napletlo. Še dober teden mi ostane. Zgolj toliko.

Skratka. Da se premaknem nazaj za Bežigrad. Ob zelenem čaju in zapiranju vrat, sva se zaklepetali. Ona je z navdušenjem sprejela moje projekte, ki potekajo in se odvijajo. Jaz pa sem pokazala vse kar sem v zadnjem času uspela skupaj spravit.

Sicer sem mislila, da bom danes namenila kaj svojega časa v razvoj le teh, pa ga je preprosto zmanjkalo. Porazgubil se je.
Imela sem opravke. Na pošto sem šla. V trgovino. Srečala gospodično, da greva jutri na sprehod. Še ustrašila sem jo malo.
Predstavljate si situacijo, ko si ogledujete zvezke in do vas, ob vas se ustavi postava in vam nekaj reče. Mene bi tudi.

S psom danes nisva v najboljših odnosih. Čeprav sedaj sva se malo popravila, ko se je prišel crkljat v sobo. Ampak presnet lump je res pregnan. Joj.

Gledam, bolj poslušam Bethenny, moj "guilty pleasure" in čakam, da baterije zmanjka.

Capital Cities - Safe And Sound



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...