torek, 10. september 2013

Zmaga za zmago zaenkrat

Zmagujem. Dan za dnem.
No, zaenkrat vsaj v zadnjih dveh dneh. Ampak puščam si veselje, dokler bo trajalo. Eno partijo remija in eno igro Catana po dolgem času. Nabrala sem si dovolj ovc, žita in podobnih surovin, da sem eno potezo pred bratom zmagala. Tudi to šteje, mar ne?

Imam novega "junaka". Še vedno se nisem čisto odločila, če se ob njem pojavi neizmerno navdušenje ali pa mi je čisto beden. Gospod Dinozaver se je pridružil zbirki mojih živali.
Po dolgem času se mi je zapasalo in sem risala. Skenirala. Dopolnjevala in zaokrožila celoto.


Danes so me določili za kuhanje juhe in peko palačink. Za kosilo. Ker drugače pa res ne kuham. Zaznajmo sarkazem. Jaz pa sem ob veliki količini mase dodala še eno povabilo. In je prišel. Ko jih je bilo le še nekaj in ko so se že dodobra ohladile.
Potem sem se stiskala. Malo kar tako, malo pa zato, ker sva gledala včerajšnjo epizodo Dexterja. Da me ne bi bilo strah. In da mi je bilo luštno.
Vedno z veseljem sprejmem tudi kratek čas, dobro urco, samo da je.


Včeraj sem zgradila goro iz tortilj. Nekaj dobrih minut in so že vse zginile. Zanimivo kako gredo vsem v slast. Pa sem jih šele pred kratkim uvedla v družinski jedilnik.
Vsake toliko imam kakšen preblisk in dodam kaj dobrega. Enkrat bi rada naredila še musako. Pa še polno takšnih dobrot je, ki se jih moram naučiti skuhati. Ampak počasi in potrpežljivo z dobrimi recepti.

Če zadnjič ob poslušanju njene pesmi nisem zaznala tistega tona njenega glasu, ga sedaj ob videospotu slišim. Slišim da je ona. Miley. Ne navduši me. Sploh. Pa vseeno.

Miley Cyrus - Wrecking Ball



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...