petek, 13. september 2013

Oseminpetdeset centov

Ravnokar sem zaprla računalnik, ker sem ugotovila, da sem zadnjo uro preživela ob brskanju po spletni strani. Na takšni, kjer imajo toliko finih stvari, da potem ne znaš nehati. Brskalnik pa ima celo vojsko novih zaznamkov. Same luštne stvari sem videla. Verjetno bo skrajni čas, da naredim kaj, se resno zastavim, lotim in usmerim. Pri tem pa naredim načrt kaj bi bilo fino imeti.
Logično sem ga odprla nazaj in se lotila tega. Ampak ta presneti internet te tako hitro ujame na limance in zapelje v skušnjavo.

Iskanje prave barve.

Tandem. Tokrat sem dokončala tisto včeraj oblikovano, ki je bilo zelo dobro sprejeto in se je naročilo iz tri povečalo na štiri. Bingo.
Za vse, ki rabite luštne zumba majičke - sem pravi naslov. Moje ime in priimek ločite s piko, dodate afno in gmailovo končnico. Prvo najdete na desni strani.
Barve in dizajn popolnoma po vaših željah in mojih kreativnih zmožnostih!
Pa povej naprej.

Pustili so me doma, da sem izdajala blago. Sprehodila sem psa in skuhala kosilo zase. In delno za psa. Vsi ostali so imeli malo drugačne želje in načrte. Važno, da je bilo meni dobro.

Skratka. Včeraj oblikovano. Danes zjutraj potrjeno. Danes popoldne oddano. Baje za rojstnodnevno darilo jutri. Psst. Vse se da, če se rabi ali pa hoče.

Miley Cyrus - We Can't Stop



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...