petek, 13. april 2012

Ti petki trinajstega

Nekje sem danes zasledila, da so te letošnji petki trinajstega pravzaprav trije in da je med njimi 13 tednov razlike. Sicer res nisem preverjala, ampak je blazno zanimivo dejstvo, če je resnično.

Presneto hitro sem prišla k sebi po nekaj uricah spanca. To je tisti učinek, ko ti manj spanca pravzaprav dobro dene in si poln energije nekaj časa. Potem pa pade vse dol in si noro zaspan.
Vtis včerajšnjega dneva je ostal obešen viseč rožast venček na obešalniku na poti iz hiše. Prav poživel je dan.


Prebrala sem Zajčje leto. Pravzaprav je nadvse nenavadna komična pripoved. Kako se z enim dejanjem človeku postavi življenje na glavo. Res komično.
Knjige počasi požiram s seznama in ga hkrati dopolnjujem. Saj gre. Vztrajno in počasi. Občutek dobivam kot da me vsi malo postrani gledajo, ko vedno privlečem kakšno knjigo na plano in poskušam brati. Med faksom, kakopak.

Čeprav smo zajadrali v politične vode med ali pred predavanji, nismo mogli doreči ali to pomeni, da smo v sredo nekako prosti, ali ne. Pravzaprav poskušamo definirati javni sektor na samostojnem visokošolskem zavodu. Ja.

Imam nov film. Pravzaprav štiri - tako, da bomo spet beležili spomine. In težave s parkiranjem. Definitino je trinajsti in petek v tem mesecu.

Rascal Flatts - What Hurts The Most


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...