ponedeljek, 3. november 2008

Samo ponedeljek

mood: ubistvu ne vem


Pač počitnic je konec, začnimo ponovno delati. Kontroln na srečo še 14 dni nič nimamo, ampak je toliko ostalih stvari. Pa sedaj tudi ne bo več kontrolen toliko kot v prvem ali drugem letniku, ker pišemo samo še pri matematiki, slovenščini, angleščini, španščini, zgodovini in mogoče še ena kontrolna pri umetnostni. To pa je tudi vse. Nobene biologije, fizike, geografije in podobnih predmetov.


Ja današnje jutro je bilo spet naravnost čudovito. In bilo je fino, ker je bil na pol prazen vlak do Loke tako, da sem v miru lahko fotkala :P


Šola je pa pač šola. Večinoma je tema tekla o tem, kaj smo počeli čez počitnice. In dejansko sploh ne vem kaj sem počela. Nič pametnega, tako kot vedno.

Nude - Povej mi zakaj

1 komentar:

Jasna pravi ...

Jz sem se mela med počitnicami lepo in je to dost in mi je useen, če je blo ogromno folka po vseh možnih končkih Evrope (oh, seveda -in Afrika še tudi), jz sem bla doma in v Ljubljani in je blo LEPO <3

Tko da ... če ti kdo da filing, da nisi med počitnicami nič pametnega počela, sam ignoriri :) ker si lenarila in gledala serije in bla v šopingu v Avstriji in je blo kul :)

(oh, jz mam po dveh dneh šole že dva testa za sabo >.<) lepo začni spet s šolo ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...