sreda, 12. november 2008

Rosenje tretje stopnje

mood: amm... vredu

Danes je bilo jutranje ustajnje. Ni se mi dalo iz postelje pobrati že 5 do 6ih, saj ne da se moram vsak dan ampak dobro.
Pogled skozi okno avtomobila navse zgodaj zjutraj je bil nekako čudovit. V daljavi so se malce nad horizontom končali oblaki, cela plast. In pri tem je nastal pas. Ta pa je bil od sončnega vzhoda čisto oranžen, ubistvu se je oranžna nekako prelivala v rdečo. Lepo za videti.
Vožnja je bila prej ko ne malce spanja. Ubistvu naj bi brala Zločin in kazen, samo skoraj pojma nimam kaj se pravzaprav prebrala. Pač bil je en nekaj na R in je šel k neki starki in potem je zavil v gostilno in mu je tam nekdo na M začel razlagati svojo življensko zgodbo. Ah. Saj bomo preživeli maturo?
No uglavnem potem pa pridem na glavno. Počakam Laro in med tem, ko jo čakam za mano vidim Heleno, ki ima dežnik? in je seveda v drugem svetu. Najboljši del pa je bil pa nenadno izginotje. Smeh bi se temu reklo.


Telovadba pri Ani. Še zadnjič. Potem pride naš profesor nazaj, kar pomeni telovadba na maksimalni minimum. Danes pa je bila ponovno odbojka, po nekaj minutnem teku - na hitrosti zelo počasne hoje. In zgubil smo 2 ali 3krat. Pač talenti. In važno, da sem bila vedno jaz kriva za žogo, če je priletela na tla ne glede na to ali bi jo mogla jaz odbiti ali kdo drug. Smeh uglavnem.
Končali smo itak uro in pol "prekmalu", tako da sva imeli s Saro veliko časa za najin "tradicionalni" francoski zajtrk.
To vsebuje francoski rogljiček in mleko s čokolado. Lepo sva se razskomotili na klopci spodaj v maximarketu in "zajtrkovali" ob poslušanju Carle Bruni za bolj "francosko" vzdušje.
Važno, da je bilo zakon.
Slovenščina. Škoda besed. Obup. Poleg običajne zamude je spet prisopihala v razred in ugotavljala, da radiatorji sploh ne grejejo. Potem je odsopihala po hišnika in skupaj sta prišla nazaj preverjat radiatorje, zakaj ne grejejo. Dejanske diagnoze nedelovanja ni bilo.
Po drugi uri slovenščine sta sledili še 2 uri matematike.
Dejstvo je, da je sama matematika kot matematika vredu, problem je profesorica. In pa problem je tudi, ker smo sedaj v treh letih, vsako leto zamenjali profesorico. Vsaka ima svoj način in pri vsaki se pojavijo tisto, ja to ste delali pa v prvem letniku že morate znati. V resnici pa sploh nismo nikoli obravnavali, ker je profesorica pustila to za drugo leto, samo nas potem ni več učila. In sedaj se ona potem pizdi na nas, ker ne znamo in gre po učbenik, da nam dokaže, da je dejansko notri napisano.


In ker je jutri dan odprtih vrat na SŠOF so nas poslali v kino. Jutranja matineja ob 7.30, lepo vas prosim kdo takrat še hodi v kino? Pomojem bomo samo podaljšali spanje, ker bomo vsi še totalno zaspani. Drugače gremo pa gledati Darfur - vojna za vodo.
Ja no dejstvo je, da sem hotela povedati, da ker je dan odprtih vrat spet prenavlajo šolo. Pač barvajo stene (nekakšna opečnato rjava, oranžna, rdeča, ni važno) in nekaj so tudi lakirali, tako da je cela šola "smrdela" po tistem laku. Če bi bila malce večja količina še bi bili vsi zadeti (smeh).
Pot nazaj je bila tudi zabavna. Rosilo je. Saj veste tisto nadležno rosenje, ampak še ni dovolj, da bi odprl dežnik. In potem so bile različne stopnje rosenja. Jaz sem obupala pri tretji, Sara šele pri četrti.
In pa Lara s Sarinim dežnikom, trikrat na eni fotografiji. In nek gospod se nam je tam začel smejat, potem pa se Lara ni mogla nehati. Pa še slona smo srečale.
Pot nazaj pa zopet branje. Tisti tip na M je imel hčerko Sonjo, ki se je spustila v prostitucijo, da bi preživela družino in pa imel je eno ženo, ki jo je naravnost oboževal ali tako nekako. In skos je govoril, da ne gre drugače kot, da se zapije. Potem pa je šel ta na R domov.
Ja no to je danes malce daljša objave, ker imam ravno veselje pisati. Nekako.

Oh ja Lara, kok si ti talent ja. Božično darilo (smeh). Pa hude slikce so tko, da se nimaš za prtožvt.

Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep. Svet je lep.
Svet je samo občasno lep.

Theory of a Deadman - All Or Nothing

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ja ja zanimivo. Js bi tut zjutri lahk vidu sončn vzhod če ne bi blo megle, ki pa zarad nje ne vidm 5 metrov pred sabo. Ja tk je v našem prečudovitem krškem. :P

Drgač pa Kaja še zej ne vem kak slon :(

Kottićkuu. pravi ...

ja danes ni blo nč za videt. oz. je blo. meglo. vi pa lep sončn vzhod. lepo vam.
pr nas pa tko mrzl..

"Če bi bila malce večja količina še bi bili vsi zadeti (smeh)."
hja če bi biu helij, bi usaj piskal mal pa bi blo smešn. tele vonjave mi grejo pa na kozlanje

P.S. ful dobr pišeš, maš dar za to. ;)

Anonimni pravi ...

kakš slon? hmm

o ja in božično darilo je sexy mpak žou brez jamce..

in slikce so ql :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...