sreda, 26. november 2008

Milo za žajfo

mood: smeh?

Pač danes zjutraj namesto, da bi si mogoče še enkrat prebrala slovenščino sem se ob opazovaju sončnega vzhoda spraševala kaj je boljše vzhod ali zahod.
Ja ubitvu je bilo to za zgodaj zjutraj (malo pred sedmo) dosti razmišlanja.
Jaz mislim, da so dejansko sončni vzhodi lepši od zahodov. Ker se vse prebuja, ker nastaja nov dan. Ker se bodo stvari še dogajale, ker se dan komaj da začenja.
Pri sončnem zahodu pa nekako opazuješ kako sonce tone. Kako se dan končuje. Nastane novo nebo in "ne veš če bo jutri nov dan".
Ker je opazovanje sončnih zahodov romanitično ampak po drugi strani pa pogledaš, da gledaš v konec dneva (ok če si optimist je to začetek noči ampak nisem tega hotela). Konec je nečesa. Mogoče ne pomeni to samo konec v dnevu?

Danes smo imeli sredi telovadbe, ko se nam seveda nič ni dalo in pol jih ni imelo opreme, debato o izpitih, avtomobilih in podobnih zadevah. Medtem, ko smo ponavljali slovenščino.
Dejstvo je, da bomo drugo leto 18 in da nas gre večina za OIV delati CPP in PP. In potem izpiti in potem vožnja in potem glavna vožnja in potem bomo imeli izpit za avto. Izpit za avto - se sploh zavedate tega. Jaz se ne.
In polnoletna bom. Drugo leto.
Ubitvu nekako ne morem verjeti, kako hitro čas teče. Ko samo šviga mimo.
In dejstvo je, da gremo na morje. Ubistvu je to nakoncu izpadlo, da bomo šli vsakič na morje, ko ena naredi izpit. Super ane?

Živo oranžni Fiat Punto Grande.

Tega bi. Tako, da nakoncu je padla debato o tem, da bo potrebno začeti delati oz. nekako zaslužite denar. Za izpit. Za avto. Za bencin. Za vse povezano s tem. Da se bo potrebno v stroške vreči, sploh če bomo potrebovali svoj avto.
Saj nakoncu bomo pa pristali s kripo, pri kateri je važno, da se pelje (smeh).

Pri matematiki pa je nastala debata o mobitelih. Profesorica je načela temo. In nam povedala, da ima zelo trpežen mobitel, saj je preživel že nekaj pristankov v školjki. Verjemite temu je sledil razredni smeh. Ona pa samo "to ni smešno". Mi pa še bolj v smeh.

Nato pa je bilo ugotavlanje, da ubistvu traja preden se sošolke spravijo iz šole, saj sva si z Laro pošteno ohladili riti, ko so hodile mimo naju. Važno samo, da sem potem imela pogreto rit :P

Društvo mrtvih pesnikov - Kisik

1 komentar:

Anonimni pravi ...

o ja morje <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...