sobota, 12. december 2009

Posilec

mood: zmatrano

Čudežno ni bilo nobenih del ob cesti. Audijeve zadnje luči so precej zanimive, ampak živcirajo. Precizno parkiranje. Balončki za 18 rojstni dan. Božo. Priprave na parti. Po kruh v pikčast mercator. Ponoči so ulice čudne.
Paniranje. Na vsak način sva hoteli nazdravit, ampak je vedno nekaj to zmotilo. Prve obiskovalke. Druženje ob prigrizkih. Teranov liker. Samo ne v kombinaciji s sladkim, saj potem pride še bolj do izraza sladek okus. Voda z okusom.
Zabavale smo se s karaokami. Snemanjem videov. Fotkanjem. Poplesavanjem. Skratka bilo je zabavno. Vzdušje je bilo super. Pridruži se nam še drugi del obiskovalk. Game Over. Slapovi. La bomba. In podobno. Survivor.
Od zadaj naprej. Ampak nam je v nekaj urah uspelo. Prvič.
Diva, ja. Oh in ah. Jebački.
Mali bebe. Seveda smo se ob odločanju, da bi film gledale večinoma preselile kar dol v naše spalne prostore. Nobena ni spala. Kaja duhec. Oziroma, Kaja posilec. Do 5ih zjutraj. Saj ne, da smo se zbudile po 3h uricah ali malce več, spanja. Dobre smo bile.

Palačinke. Toasti. Zajtrk ob gledanju TV-ja. Kamp rock je butast. Resno. Disney-jevo ime so pokvarili.
Nekako me grozljivke res ne mikajo in krenem domov. Nezavedna pot in Neisha za spremljavo.

Naletela sem na prijetno presenečenje. Klara in njeno petje. Waaaw. Občudujem jo in sem ponosna. Če je pela z Neisho in to res hudo. Video. Res, res, res noro. Malo tu, malo tam.

Sprehod skozi gozd. Navdajali so me čudni občutki. In zvoki. Ves čas se mi je zdelo, kot da dežuje. Ampak ni. V ozadju pa so odmevali še cerkveni zvonovi.
Gledališka predstava. Šenčur. Pazi! stevardesa. Nasmejiš se. En tip in tri stevardese, potem pa še njegov prijatelj in obupana služkinja. Zgodbo naprej si lahko predstavljate. Ampak je bilo nekaj za sprostitev in smejanje.

My Sister's Keeper
sem uspela pogledati. Čeprav z "krajšimi" pavzami, ampak je uspelo. In lep film je. Meni je na nek način ušeč. Sploh občudujem Abigail Breslin.

Andrea Bocelli and Sarah Brightman - Time To Say Goodbye

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...