petek, 25. december 2009

Valjda

mood: mešano

Sovražim praznike.
Versko se mi zdijo butasti. Komercialno pa še bolj. Zakaj bi moral za nekoga načrtno zapravljati. Na koncu ga tako ali pa tako zapraviš za neko nezanimivo in totalno butasto zadevščino, ki je še silnoma neuporabna. Potem pa oseba po možnosti hline svoje navdušenje. Ja, juhej.

Te bustaste fraze kot so "vesel božič" in "srečno novo leto" mi že molijo ven z ušes. Kdo dejansko misli to kar reče? In potem se najdejo ljudje, ki ti niso rekli ne bev ne mev celo leto ampak ti zaželijo srečen božič ali pa srečnga pa zdruga. Ja juhej.
Definitivno nisem praznični tip človek. Vse skupaj me spravlja samo v vedno večji obup. Čeprav, včeraj sem bila tako blazno navdušena, da mi gre danes že pošteno na živce.

Danes imam zelo izrazita manična in depresivna obdobja. Klik. Jok. Klik. Smeh. In to se vleče cel dan. Nimam nobenega nadzora nad lastnimi čustvi.

Družabne družinske igre skozi cel dan. Imeli smo samo zajtrk. Kosilo se je izgubilo med igranjem remija. Večerja pa med igranjem activity-ja. Kako zelo zabavno. Presneto dobro mi je šlo. Pantomima. Razlaganje. Risanje. Brat je začel pantomimo vedno enako. Režali smo se kot nori. Resno.
Catan. Zmaga.
Pineapple Express.

Jan Plestenjak - Za božič bom sam

1 komentar:

Luka pravi ...

Tega pa res ne bom poslušal:>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...