petek, 29. marec 2013

Intervju z menoj

No, pa je izšel intervju. Mislim, da sem delno, kar brez besed ostala, ker sem jih dosti povedala za same odgovore na vprašanja.
Klik za .pdf na spletu. Na enajsti strani me najdete. Skupaj z fotografijo.
Za tisti uvodni del pred vprašanji skoraj, da ne bi uganila, da sem ga napisala v torek. Ker se mi je zdelo, da tega nisem povedala, ampak po drugi strani se mi je pa zdelo blazno čudno. Ampak potem mi je postalo jasno od kje ga poznam, ko je pisalo. Ha.
Tako malo vem o svojih objavah. Ko je enkrat napisano, gre ven iz glave. No, ponavadi.
Drugače pa moram reči, da je vse skupaj kar dobro ubesedilo, ker se mi zdi, da sem bila samo poplava besed in raznoraznih stavkov. Samo, sama sebe pač ne morem držati za besedo, kadar se gre o tem kaj sem pravzaprav povedala. Ironično.
No, sedaj imam intervju v časopisu. Kaj!?

Kranjski glas. Marec 2013, št. 3; stran 11

Mimogrede pa sem naredila še reklamo za blog. No, skoraj sama se je.
Roke gor vsi, ki ste prebrali članek in šli pofirbcat.
Tale Dinozaver je kar zanimiva izkušnja. Morda je res pravo odkritje, da sem spoznala, da lahko nekaj napravim. Nekaj takšnega, kar ljudi na nek način malo osupne. No, zdi se mi. Pomojem nihče tega ni pričakoval. Še najmanj pa jaz.

Kdo bi si mislil.

Jagodni dan je danes. Mislim, da sem se kar zasula z njimi. Že za zajtrk. Pa še ravnokar je sledila ena porcija. Zunaj pa je še vedno sneg. Kar se jagod tiče. Na vrtu jih še nekaj časa ne bo.
Dan sem preživela večinoma tako, da sem naredila kar kakšen kilometer z miško po zaslonu gor in dol. Fotografij imam toliko, da tudi če jih urejam, se nikjer prav nič ne pozna. Ampak jih moram razredčit. Definitivno.
Potem pa grem na lepše. Na boljše?

Scorpions - Wind Of Change




3 komentarji:

K pravi ...

bravo, kaja!

me prav zanima zdaj ta tvoja enodejanka :) sliši se zapleteno in zanimivo!

polona pravi ...

Tvoj slog pisanja draga Kaja je res izjemen in to da si dobivala slabe ocene za spise v šoli me prav zabava :-)
Kar pogumno naprej, no pa saj poguma ti itak ne manjka :-)

Kaja Zalokar pravi ...

Hvala! Za takšne komentarje:))

Sicer pa (ne vem ali bo objavljena) drugače pa Katja si z veseljem vabljena na uprizoritev. Pa vsi ostali tud. Mislim, da sem že mene tud zanima, kdaj točno bo:)

Polona hvala! Mene pa bolj kot to, "zabava" dejstvo, da imajo/imate vsi precej pozitiven odnos do "mojega sloga". Nikol si ne bi mislila/pričakovala kaj takšnega. Hecno.
Ampak glej ga zlomka, ta moka je postala naenkrat precej optimistična, da bo iz nje še kaj kruha.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...