ponedeljek, 2. december 2013

Uspavanka za lahko noč

Igral mi je uspavanko. Uspavanko za lahko noč.
Ko sem se grela pod toplo odejo v udobni postelji. On pa je poleg igral kitaro.
Vem samo, da je brez dvoma delovala, ker je bilo v naslednjem trenutku že jutro.

Ti zadnji ponedeljki so tako sladko-grenki. Vse prebujanje je čisto super do trenutka, ko se ne zaveš, da moraš iti proč. Na faks. V Trzin. Iz tople, mehke, udobne postelje, kjer se lahko stisneš v objem, moraš iti ven na mraz. Brrr.
Obdobje jutranje telovadbe je nazaj. Saj poznate raztezne vaje čez vetrobransko steklo, ko je potrebno očistiti vse zamrznjene površine. No, takšno sem imela tudi sama danes.

Potem pa štiri ure za računalnikom. Ne, niti odmora si nismo vzele. Jaz sem samo poskušala narediti kaj smiselnega, pa niti ne vem, če je uspelo. Nekam se je skrilo moje navdušenje. Ga iščem. Ubistvu me letno poročilo muči, ker sploh ne vem kako naj se vsega skupaj lotim. Kakšno idejo naj si zastavim. Nekaj v zvezi z inovacijami. Zadnje čase je vse nekaj v zvezi z inovacijami.


Tudi danes sem opazovala srne. Kako so se skrivale med drevesi. Komaj opazne. Želela sem samo opazovati njihovo gibanje, eleganco, pa so se vse precej preplašile. Ali pa zgolj naveličale, ker nekaj minut so še mene opazovale. Potem pa so pokazale bele ritke in izginile. Nekaj metrov naprej.

Serija, ki me zadnje čase precej interesira je Once Upon a Time. Popolnoma sem padla v pravljični svet. Tisti med Sneguljčico, Zlobno kraljico, Špicparkeljcem, Petrom Panom in ostalimi junaki, ki so se znašli v zgodbi. Prav veselim se že novih delov.

Jutri pa na izlet. Jutri pa na potem. Jutri pa na koncert!
Imagine Dragons. Kako fino!

Imagine Dragons - Radioactive



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...