ponedeljek, 27. oktober 2008

Boleč palec in poraz

mood: nasmejano po dolgem času

Ravno sem končala s pitjem čajčka in pogovorom.

Ja ko se nakupovanje peciva sprevrže v enourno igro bowlinga.


Danes je bil kar zanimiv dan ja.
Učenje raznih jezikov in naročanje Coca Cole v različnih jezikih:
  • Ali imate Coca Colo?
  • Do you have Coca Cola?
  • Avete la Coca Cola?
  • Haben Sie Coca Cola?
  • Tens Coca-Cola?
  • У вас есть Кока Кола?
  • ¿Tiene Coca cola?
Ja smeh, veliko smeha. In po vsej vrejetnosti grem 14. in 15. na Viscom v Milano. Super ane?Ja, itak...

In obnavlanje znanja iz Photoshopa in ugotavlanje osnov HTML jezika. Oboje je bilo obnovljeno izredno hitro že med zaganjanjem programa. In tako je moja stran doživela majčkeno posodobitev - naložila sem samo linke vodičev za Photoshop, tekst pa upam, da mi uspe tudi v kratkem spisati.
In ugotovitev, da je 14 min občutno predaleč za Hostel :P

Ja in potem se pozno popoldan z mami odpraviva po nakupih - "fasnga". Na hitro greva v Qlandijo po jogurte, sir in ostale stvari. Potem pa se odločiva, da greva še v Tuš po pecivo, ki je bilo zadnjič tako dobro.
Opraviva se pogledat kako izgleda tisti del, kjer imajo bowling, biljard in kino. V kino sem hotela iti gledati The House Bunny (ne vem kakšen je slovenski naslov), ampak še ni bil na sporedu. Tako greva "na hitro" pogledat kako izgleda pa tukaj bowling, kar ne nakoncu zavleče v 4 igre oz. 1urno igranje. Ne bom izgubljala besed, saj sem nekako zgubila v kar precejšnem zaostanku. In ugotovitev, da nikakor ne morem podreti čisto levega keglja, saj krogla vedno zavije desno. In zanimivo je, da se čez celo progo vozi po robu ampak čisto nakoncu zavije na desno. Ja talent sem :P
Ugotoviva, da če prineseš stari zaprašeni sesalnik, lahko dobiš novega nekoliko ceneje in mislim, da bova to tudi izvedli. Jutri.
Tako sva še hitro skočili po pecivo in k atu in mami na obisk.

Tako, da tole je nekako bilo danes. In ali si predstavljate čefurskega kitajca (ne obremenjujte se... to je nastalo iz debate z mojim bratcom, ko sva ležala na njegovi postelji)?

Atomik Harmonik - Kdo Trka?

Ne se obremenjevet z glasbenim izborom in si poglejte desni meni. Dodana je nova funkcija.

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...