sreda, 1. oktober 2008

Kocke po tleh

mood: delavno (domače naloge)

Ne morete vrjeti, ampak danes je že oktober. Ja tale september je bil mimo kot bi tlesknil s prstom. Kar šel je mimo. Ne vem kdaj.

Ja danes sem bila tista, ki sem cel dan štorkljala po centru Ljubljane.
Pač zjutraj sem mi je zapasalo obuti škornje s peto (beri: 10cm štikle), kljub temu, da je bila na urniku telovadba. Ampak to dejansko ni nikakršnega pomena saj smo tako ali pa tako notri v telovadnici (Tabor - tam kjer je posneta ta reklama).
In zopet smo igrali odbojko ali pazi žoga, umakni se. Ja in uspelo mi je odbiti žogo gor na balkon.
Talent jaz.
Med serviranjem pa mi je roka skoraj odpadla, ker sem mogla tolikokrat ponoviti, zaradi razloga umakni se žoga na vidiku.
Potem pa je bil napet badminton - Tjaša in Katatina. Smeh ob spuščanju čudnih zvokov. In kritje za ribstolam in za loparjam.

Danes je bila Bredica čisto preveč priliznjena in razumna. Očitno je pogovor z razredničarko zalegel. In tako je ratala dvourna (dobesedno - 2 šolski uri) debata o njenem ravnanju, domačih baranjih, nivoju gimnazije, dvomu v naše sposobnosti - še vedno nas pošilja na strokovne šole, učbenikih in podobnem.
Mogoče bo še 2 ali 3-krat "prijazna" potem pa jo bo minilo. In spet bo po starem. "Vse je na maturi" in "pri meni vsi naredijo maturo"...

Kreslin je bil na Kongrescu, ker so imeli neki v zvezi z današnjim prvim študenskim dnevom. Mislim, da Sprejem Brucev 2008. In tako sva s Tjašo ob sprehodu ob Ljubljanici poslušale Iz Goričkega v Piran.
Ja zabavno je biti v Ljubljani v šoli. Sploh v centru. V Križankah.

In Flames - Come Clarity

Helenina verzija mi je še vedno bolj všeč :P

2 komentarja:

tjaši pravi ...

ja r 1. okotober...ubistvu danes že 2.... čis prehitr teče tale cajt...čeprou mi zaenkrat še ugaja...drugač je iu pa učer in zlo LEP dan.... no sej svet je lep..:).hehe...

kajče užiwii*
kreslin je pa caree;)

Jasna pravi ...

Škoda ker nimate veliko tipov v razredu, ker bi ti rekla, da probi kšno uro športne preživet z njimi na kofetu, ker je ful fajno :D

lepo da si preživela, kljub 10 cm štiklama :) jz ne znam stat v tem, kaj se šele premikat XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...