ponedeljek, 7. maj 2012

Dasiravno

Kako se začne nov dan na faksu - z dolgo vrsto pred okenčkom za vozovnice zjutraj. Ampak je uspelo in povedali so mi še, da tista kartica za popust velja še do konca maja. Kako fino.

Počasi bom nekam prišla. No, saj počasi sem prišla do tiste modre stavbe, ki skupaj z ostalimi stoji ob cesti. Počasi zato, ker se mi je pot tako vlekla danes zjutraj. Nobeni pikčasti gumjasti škornji ali pikčast moder dežnik pri tem ni pomagal.
Vendar na koncu vedno nekam prideš. Mar ne.

Klikanje. Oblikovanje. Odprte možnosti. Mnenja. Navdušenje nad izdelki kolegov. Veliko, veliko smeha.
Vse to je prisustvovalo k enemu deževnemu ponedeljku in mu malo dvignilo razpoloženje. Ker je tudi sonce našlo pot nazaj.

Glava velikanskega laboda v daljavi. Ko se zavem, da je bila le igra oblik. Čeprav se je za trenutek vse zdelo tako resnično in sem začutila preplah v sebi.
Mogoče se mi bo počasi začelo blesti. Kdo ve.

Čeprav imam toliko za reči čez knjižnico in njeno zalogo knjig, mi je sam prostor precej všeč. No, en določen kotiček z razgledom na mesto, tam pri umetnostnem oddelku. Kjer sem danes iskala inspiracijo za tistih deset skic, ki morajo biti narejene v kratkem in sem zasedla tisto čudo od stola. In ustvarjala. Trenutek ali dva.

Katharine McPhee - Run




Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...