petek, 14. december 2012

Štiri barve, dve koloni, šest alinej

Trenutno imam neverjeten elan in zagon. V glavi najboljšo idejo, ki jih poskušam realizirati - počasi in postopoma. Ampak zaenkrat se mi zdi super, najboljša stvar. Sem prekleto optimistična. Jutro pa bo verjetno prineslo obupanje nad vsem.
Imam seznam nalepljen na moji inspiracijski podlagi. To je že nekaj. Naredila sem že šestino prvega dela. Lotevam se, da izpolnim četrtino. Počasi in vztrajno. Z najboljšo mislijo.

Mogoče sem danes res precej optimisitčna. Ker se mi je zdelo, da mi je izpit šel. Ker sem dobila vprašanja, ki jih poznam. Ker sem za tri vprašanja popisla dve strani in pol. Mislim, da ne vem, če sem se že kdaj tako razpisala. Upam, da je bilo vsaj približno zahtevano. In to je bil prvi izpit letošnje "sezone", ki je mimo. Torej je pred vrati podaljšan vikend. Skačimo od vselja. Vsi, skupaj z menoj. No, vsi verjetno nimajo še ponedeljka prostega. Se opravičujem. Bom samo jaz skakala.

S psom sva imela "ful party". On je žalostno strmel v zid, dokler ga nisem začela zabavati. Ga podkupovati z briketki in ga peljati ven na sneg in dež. Da sva potem tačke namazala, ker sol razjeda vse skupaj.


Na Mobitelu mi niso znali nastaviti mms-ov. Po dobesedno pol urnem čakanju, mogoče še več, je dva prodajalca omagal en mobilni telefon in sta se predala. Dokončno. Tako, da še vedno ni nič rešeno in vsi me gledajo postrani zakaj preprosto ne kupim novega telefona.
Ne rabim! Hvala lepa. Čisto všeč mi je. Dela vse. Razen mms-ov. Pa še prej so dokler nisem zamenjala operaterja. Skratka cela štala. Pravijo, da je zastarel, počasen in ni posodobljen. Pa najbolj priročno majhen s celo qwerty tipkovnico je. Sedaj so vse stvari vedno večje in še v žep ne gredno več.

"Na poti" s faksa sem zavila še v eno ustvarjalno trgovino in sama sebe nadgradila z akvarelnimi tuši in rotringi. Ker se mi zdi, da sem bila prav presenetljivo pridna ta teden in rabim nekaj za razvajat in nov zagon.
Turkizna. Bela. Magenta. In trikrat črna. Všeč mi je.

Še vedno mi je všeč playlista, ki sem jo dobila za na letalo.

Norah Jones - I've Got To See You Again




Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...