ponedeljek, 31. december 2012

Silvestrovo

Epilog. Leto dva nič dvanajst. To leto, ko nas bi moralo pobrati.
Vsem želim preprosto srečno!


Mojih deset iz letošnjega leta pa sledi.

    LJUBEZEN. Sveža in zaljubljena. Najlepši trenutki preživeti v dvoje. Spontani izleti. Poplesavanja. Lučke. Romantični trenutki. "Pocukrano" in najslajše.
    LONDON. PAG. Moji letošnja večdnevna popotovanja in potovanja. Oddihi in počitnice. 
    MGL.  Vse predstave, ki sem jih gledala. Ubistvu gledališče na splošno. Ne samo Čarovnice iz Eastwicka, Sugar, tudi Proti severnemu vetru v zasedbi Prešernovega gledališča. In vse "vaške predstave". 
    SLIKE S FILMA.  Tistega fotografskega. V takšnih fotoaparatih, ki smo jih imeli včasih. Vse razvijanje fotografij, ki ga sicer ne popravljam sama, in čakanje na tisto, kar sem že pozabila, da je bilo zabeleženo. In spomin, ki ni shranjen na diskih v računalniku, ampak je fizično pred menoj. 
    ZAKLJUČEN PRVI LETNIK.  Začetek drugega. Presežek. Nekako se mi zdi kot cel dosežek. Pa še ob zaključku študijskega leta so na razstavi na našem faksu razstavili dva moja projekt. Kaj takšnega. 
    DRIVE-IN KINO.  Dejansko je takšna filmska izkušnja. Tisto kar ponavadi vidiš v filmu. Ko se z avtom zapelješ na Gospodarsko raztavišče, spustiš okno in iz "avtomobilskega naslonjača" gledaš Midnight in Paris. Prav tako vsi dobri filmi videni to leto, spadajo pod takšno kategorijo. 
    FILMSKI VEČERI.  Ko se zapeljem do ene ali druge prijateljice in gledamo kakšen film. Kater je lahko dober in zabaven, ali tako blazno zanimiv da zaspimo poleg. Ob večernih urah. 
    FOTOAPARAT.  Vsi fotošutingi. Slovo od starega, dobro odsluženega Olympusa in prihod novega Canona. Vse skupaj pa začinjeno z malim zelenim. 
    VOŽNJA S KOČIJO.  Dolga leta moja želja oziroma obljuba, ki ostaja v zraku. Ampak sem uživala v nekaj desetminutni vožnji na kulturni dan po Kranju. Kratko in sladko. Moj nasmeh pa do ušes. 
    ZLAT TUŠ.  Popolnoma navdušena sem bila nad to pridobitvijo. Ustvarjalno leto sem imela. Pridno sem v tem letu skoraj zaključila projekt. Na faksu sem polno ustvarjala. Z živalmi sem začela že ob začetku tega leta. Skratka polno je bilo vsega. Kar me veseli.

Tangels feat. Nika Zorjan & April - Nekaj v zraku


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...