nedelja, 26. julij 2009

Popikana od komarjev

mood: čudno

Ja danes ponoči smo imeli že celo sranje. Pač, ker je bila že eno ponoči sem se končno namenila pod tuš in spat, še prej pa še nekaj odložiti v kuhinjo. Odprem vrata in stopim notri ter čutim vodo pod nogami. Prižgem luč in vidim pol centimetra vode, ki stoji čez kuhinjo.
Nekako sem nakoncu zbudila celotno bajto in po kar zajetni količini vode je bila ponovno suha. Če stroj že ni temeljito sčistil krožnikov, je pa kuhnijo.

Morje je odpadel. Ravno, ko sem hotela še nekaj spakirati do konca sta prišla z novico, da psa ne smemo imeti v hiši. Super ne.
Vse se je izteklo tako, da smo sedaj ostali doma.

Iskanje najcenejšega.
Barby z Ojo.


Nedeljska forumla 1 oz. spanje pred televizijo. Kompletno vsi trije.
Mešano meso na domačem žaru.

Zasuta s sms-i. Potem pa sprehod z Megie in Urško.
Ronči je precej divji in igriv in je vlekel in skakal in podobno. Še vedno ne vem kako nam je uspelo priti do vode.
Igrivost. Špricanje. Hlače čisto do gor zavihane. Sestrična. Priboljški. Račke. Doživetja z dvema psičkoma polna nagajivosti. Lovljenje čez vse.
Važno, da smo bili na koncu vsi mokri in od mivke.
Pot nazaj. Ne vem kdo je koga na sprehod peljal, ker je moj kuža prevzel vso pobudo.
Sahar tortica zunaj na klopci s kozarcem vode. Od sosedov pa je prihajala muska - slovenski izbor. Pač sosed je imel rojstni dan in potem so imeli vsi že malce promilov v sebi in so veselo prepevali. Alfi Nipič in "gostje" s Silvesterskim poljubom konec julija. Zabavno ne? Nekje še je našla še Božična noč, Dan ljubezni in Vsepovsod ljubezen in podobno. Skratka zanimiv in lep izbor. Sicer je bilo tisto petje zraven na trenutke čisto odveč, ampak se je dalo pre

Jimmy Wayne - Dance With Me

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...