sobota, 25. julij 2009

Navihanček

mood: zamišljeno


Malce brskam med starimi objavami in poslušam pesmice, ki sem jih nekoč že objavila. Odkrivam, da zelo veliko videov ne dela več.
Ravno sem odprla mesec avgust in se mi je na vrhu prikazala objava lanskega zadnjega avgusta.
Lahko samo povem, da sem našla čas za pisanje med šolskim letom in blogec pridno pisala vsak dan. Ok, kakšen manj.
In da se je to šolsko leto zgodilo veliko in je bilo, če potegnemo črto pod vsem, lepo leto. Polno doživetij. Še vedno se spominjam Pariza, ki mi bo še dolgo ostal v spominu, ampak ga bo vseeno potrebno osvežiti.
Spuščam drsnik nižje dol in grem dan za dnem nazaj v avgust. Kolpa. Zakon nam je bilo.
Girl in My Mirror. Marjetice. Utrinki.
Lansko poletje, ja.


No pa se vrnimo v sedanjost, čeprav je zanimivo brati, kaj se je vse zgodilo in v večini imam še kakšne podrobne opise. Najbolje bi bilo to prebrati čez 5, 10 let. Upam, da mi bo uspelo ohraniti do takrat, ker so le vredni spomini tukaj na tem blogu. Stvari, ki bi jih verjetno že pozabila, če jih ne bi napisala.


Kako čarobno je iti skozi gozd, ko se sonce spušča in izgublja na moči. Ko se še zadnji žarki svetlobe poigravajo z listki, ki nastanejo čisto drugačne, živo zelene barve. Ko se ta v trenutku čisto spremeni. Ko je vse tako prelepo, da gledaš z odprtimi usti, pes pa te ves nestrpen čaka.


Jutri grem teoretično na morje, slovenska obala in to. Nekakšni zapleti in nesporazumi so se pojavili, ampak vseeno imam že večino spakirano. Nametala pa sem cunj za 2 tedna, ker se nisem mogla odločiti, katero oblekico bi vzela.


Foxy Teens - Tiho zašepetaj

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...