sobota, 4. julij 2009

Tri marelice

mood: vroče

Tako je vroče in soparno v sobi, da se sploh ne more prezračiti in komp zašteka na vsake toliko časa. Obup pa poletni dnevi na južni strani.


Zjutraj sem bila pridna. Odvozila sem in obvozila delavski most ter se učila na napakah. Za lepše sobotno jutro in pridno učenje pa sem bila še nagrajena z marelicami, ki jih je inštruktorica kupila na poti nazaj na ciljno mesto.
Potem pa sem izkorsitila prvo soboto v mesecu in šla urediti potrebno za osebno, ker jo sedaj rabim ko sem že 18.
Sedela pa sem na klopci pred kransko in uživala v sončnem vremenu in ob okusnih marelicah.


Ja tudi ob sobotah je očitno treba delati. Danes sem bila spet pridna. Sicer se povezava in sporazumevanje med tiskalnikom in računalnikom ni najbolj obneslo, saj je namesto sive nastala baby modra. In potem je bilo stalno pošiljanje od računalnika do priterja do preše in nazaj. Če pa iz sive na zaslonu nastane modra ali zelena na blagu. Rdeči trakovi. Rdeče črte.


Improvizirana skica znakca za prepovedan prehod. Od tega pa je prišla ideja o izboljšani tehniki in uporabi domačih proizvodov. In tako je nastal moj čisto prvi izdelek. Pa še prav profesionalno izgleda.


Pa vrt pa lenarjenje pa vrt pa lenarjenje. Nekaj takega je bilo danes. Ronči jo je pobrisal k sosedom. Again. Potem pa je posledično prišla napeljava nove mreže.
Aja vmes je naš palček ostal brez lučke, ki ni svetila. Posledično zradi trakca med kontaktom. In talentirano sem jaz potem uspešno založila tisti del, ki je bil zlomljeni in na novo zaliman neznano kam. Ja mešanje lepila v razmerju z natančno tehtnico je tudi nekaj.

Črnina na nebu. Najprej za hišo. Potem pa se je vse skupaj pomikalo mimo nas naprej. Parkrat pa je nabolj treščilo nekje v bližini in sva z očetom postavljala rekord v ugašanju računalnikov. Polovica neba je bila čisto črna. Na drugi polovici pa je sijalo sonce in je bilo jasno. In vse je šlo mimo.

Mavrica čez celotno nebo. Na koncu pa je ostal samo močno osvetljen delček. Najbolj opazen.


Zasuta s sms-ji.

Roni je star 3 mesece. Jaz pa sem že cel mesec polnoletna.

Anahi - Corazón de Bombón

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...