četrtek, 2. julij 2009

Vonj kamilic

mood: orientalsko


Dan se je začel z vožnjo, kot vsak dan ta teden. Sicer sem imela na začetku kar precej težav. Komaj sem speljala s parkirišča. Vmes mislim, da ni bilo hujšega, parkirala sem ga pa za silo.

Desn uč me srbi. Pa leva roka me boli iz meni neznanih razlogov.


Potem pa sem Rona dobesdno zvlekla ven na sprehod. Mulo se pač z vsemi štirimi upira. Ampak sva uspešno prišla do vode. Jaz sem sicer takoj smuknila noter on pa se je opotekal. Teoretično je namočil tačke in bil hitreje zunaj kot pa notri. Praktično je pa potem še name začel lajati oz. na vodo verjetno, ker ga ni spustila do mene, ki sem stala sredi potočka. Po mrzli vodi sem skakala toliko časa, da tiste mrzlote nisem več čutila ampak je postala prijetno topla. Sploh v objemu sončih žarkov.
Nazaj grede pa sem morala skoraj teči. Saj je neverjetno pospešil, ker je vedel, da gre domov.
Ampak najboljši je, ko se poskuša prebiti skozi zanj previsoko travo.

Danes je imel pestr dan. Zjutraj je malce ponagajl. Potem je bil ta sprehod. Vmes se je navrtu igral s Sanijem. Zvečer pa ga je Maks "označil" na sprehodu in potem je šel direktno pod tuš in ves moker zbežal čez stanovanje. Teoretično zna dati tačko. Verjetno je bilo zgolj naklučje.


Tečna muha mi najeda.

Naredila sem kosilo za pol vasi. Skoraj. Pač fantje so prinesli preveč mesa in posledično so še vsi otroci, ki so se zadrževali pri nas dobili za pod zob nekaj. In tisto je v trenutku izginilo.



Vroče je. Soparno. Zadušljivo.

1 x band - Tih deževen dan

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...