petek, 24. julij 2009

Višinske priprave [nedelja]

zapiski...

Pa je prišel dan odhoda. Seveda, da se vsi spokami, odnesemo stvari v avto in ugotovimo, da imamo čisto preveč stvari za tistih 5 dni ali kolikor bomo gor, to traja najdlje.
Vmes pride še tisti del, ko Rona trikrat spodiš preč, dvakrat loviš na stopnicah in ga nakoncu pošlješ na vrt, kar posledično pomeni, da začne jokati pa še umazan je ves.
Ampak nam uspe in krenemo na pot proti Rogli. Zima in to.


Na poti sledijo postanki, saj je potrebno mislit na psa in podobno. Najboljša izjava. Sicer smo si Rona podajali, ker je bil ves nemiren in ima ostre kremlje. Ampak na koncu mu je vseeno uselo zaspati. Vsaj tisti zadnji del poti. Ovinki do vrha.

Potem pa svežina višavskega zraka, kot da sploh ne bi bilo poletje. Bolj kot nekje ob začetku jeseni in začetku pomladi. Mraz, ko oblaki prekrijejo sonce in vročina, ko se ta prikaže. Ampak ne tista tipična julijska, saj ni soparno, samo žge sonček. Kot v današnjih časih, ko se začne pomlad (kar je že skoraj poletje).
In potem sploh ne veš ali ti je vroče ali te zebe.


Zaščitni faktor 15. Igra s kartami podobna remiju ampak drugačna različica – kanasta. Ležanje zunaj na dekcah pred apartmajem. Mikado na pokrovu. Zelo neravno.
Velika zlata prinašalka. Teoretično je bila samička, vsaj tako so predvidevali.
Naš kuža jo naprej napade, ko pa vrne udarec pa rep med noge (dobesedno) in se skrije pod mizo, da ga ne doseže.
Ogromne količine izpadanja dlak, kar pomeni, da smo imeli tiste njene dlake res povsod in še pol ure za tem, ko je ni bilo več na vidiku so lebdele v zraku. In ko je šla ignorantsko mimo Rona je ta naenkrat postal dolgodlak in bel. Bogi.

Nepraktičen teren. Igranje kanaste in mutenje na veliko. Moj bratec to oblada. Ko imam jaz zmagovalni par in on 10 kart on s temi 10imi toliko časa muti, da mu uspe vse položiti dol.

Kosilo. Kolesarska tekma. Novice. Ja s to “novo gripo” čisto preveč strašijo ozirom nekaj takega. Dobesedno pretiravajo in napihujejo vso zadevo. Tako kot so tisto ptičjo in bolezn norih krav pa nič ni bilo takega. Mislim, če je to namen, da bo pomorila polovico svetovnega prebivalstva je to z nekim namenom in opozorilom.
Sicer pa sošolke drug teden tudi odhajajo v Grčijo in ne vem kako se bo vse skupaj končalo.
In s vsemi temi naravnimi katastrofami se Zemlja samo maščuje nazaj. Mora poskrbeti za nekakšno ravnovesje.
Preveč knjig o reinkrnaciji in teh zadevah?


Na kavču, ki smo ga raztegnili je bilo pod odejo tako prijetno toplo. Mogoče me je zmanjkalo za kašnih par minut.
Gledanje filma. Dejansko ni bil ne vem kaj. Pač film na Pop TV-ju. Saj ne, da so bili že kdaj presežek. Res ne vem kaj jim je fora ponavljati vedno ene in iste filme, ki so stari 10 let, če ne še več, ko pa vsako leto naredijo toliko novih filmov pa tudi serij. Ampak ne pri nas morajo biti že 5 let vsako leto isti. C'mon.

Spice Girls - Stop

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...