ponedeljek, 22. februar 2010

Španski flamenco

Oh, kako težko se je zjutraj pobrati iz postelje. Depresijo sem zganjala navsezgodaj. In ni šlo nič na bolje. Ogrevanja na vlaku sploh ni bilo. V Ljubljani je bila samo plundra. In dežnika nisem našla, ko je kapljalo z vsakega drevesa in vsake strehe ter malo deževalo.
Dejansko me nič več ne veseli. Pojma nimam kaj počnem v šoli. Kam hočem iti in kaj bi rada počela v življenju. Res nimam nobenega načrta.

Slaba romanca. Nekaterim se ne da nasprotovati. Drugi nič na rečejo. Tretji pa mi resnično najedjo.

Maturantski ples. Se res splača dati 135€ za sedenje in prehranjevanje z verjetno neokusno ali pa nevšečno večerjo. Plesne so bile vredne vsaj napenjanja ustnic. Čevlji so bili vredni nakupa. Oblekca tudi. Kaj pa sam maturanc? Vedno bolj sem prepričana, da je vse skupaj samo potrata in prisiljena zadevščina z nezanimivim programom na papirju.

Drasnje. Bolj kot ne predstavitev različnih kultur. Ali pa je to namen? Ne vem, ker sem danes dojela, da obstaja plesni program. Španski flamenco na ledu.
Moj namen je bil poleg ugotovitve, da je med njimi kar precej bratov in sester, povedati, da komentiranje drsanja s strani Jolande Bertole precej podobno izborom za miss.
Izržam navdušenje nad opravo kanadske flamenco drsalne plesalke. Tessa Virtue. Rdeča rožica. Čipke. Make up.

Od kdaj pašeta roza in rdeča skupaj in zelena ter rdeča ne!?
Ja, jamram. Vsaj nekaj kar mi je trenutno v veselje.

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...