sobota, 6. februar 2010

Vosu

Oh, ja. Jutranje vstajanje, čisto prezgodaj. Ampak spontano. S čudnimi vprašanji za zgodaj zjutraj. Teoretično naj bi se pa tako ali pa tako zbudila v roku 15 minut.
Ker sem se strinjala. Z neformalnim informativnim dnevom. Po pol ure. Ampak, zakaj pa ne. Da slišimo izkušnje študentov. Ne pretirano hvaljelje s strani same šole.
Nova ekonomska. Do potanskoti opremljena s poznano in znano KŠK-jevo podobo. Plakati, reklamni material. Urniki. Sama šola je sicer steklena. Nova. Saj je vse lepo in prav, samo je odtujeno. Križanke imajo poseben čar. Čeprav so šola.
ALU. Študentka industrijskega oblikovnja nam je poskušala nekaj povedati. Nisem slišala nič novega in nisem dobila navdušenja. Point njene razlage je bil "čimveč rište". Ja ne, a res?
Potem pa pavza, saj je bila naslednja zame zanimiva stvar šele ob enih. Zato je taksi (beri: Urška) odpeljal domov. Zaenkrat.
Med tem časom sem se najdela. Zajtrk plus krof. Si skoraj pogledala film. It's Complicated, ki mi je bil blazno simpatičen. Meryl Streep je blazno zabavna. Umirala sem od smeha.
Potem pa se je rdeč Clio pojavil že drugič. Končali sva na istem parkirnem mestu, ki še vedno ni imel vijugaste črte. Visoka šola za dizajn v učilnici s številko 3. Tako zanimivo "predavanje", da so se navdušili še tisti, kateri sploh nimajo namena iti tja. Dva tipa, obadva vizualca sta nas s svojimi izjavami in zgodbami nasmejala. Proti prejšnemu je bil ta čist desetka. Pa še šola se bo baje preselila nekam za Bežigrad, na eno lokacijo. Nice.
Moje navdušenje je še bolj naraslo.
Ko pes napeto gleda film. Sama pa v smeh.
Audrey Hepburn je blazno zabavna. Roman Holiday sem gledala. Resnično se mi je zapasalo črno-belih filmov. Pa način govora iz tistih časov. Ter igranja.

Nostalgično. Romantični kosi. Naborki. Čipke. Prosojne tkanine. Vintage kosi.

The Beach Boys - Wouldn't it be nice

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...