četrtek, 14. januar 2010

Zona

Težave z bujenjem. Pointa vstajanja iz postelje ne bom nikoli razumela.
Polno parkirišče. Skoraj. Na srečo sem dobila prosto mesto, saj nekako bočno parkiranje še ni moja vrlina. To je pa tako, ko se ga učiš zadnjo uro pred izpitam. Ni pomena v tem.
Zamudila sem obe uri slovenščine. Na srečo. Ker se ne bi dobro izteklo in nisem hotela vdreti sredi ure, ampak si raje privoščila vročo čokolado in se zabavala ob reakciji, ko so sošolke zagledale mene na stopnicah. Gre prvič mimo. Nič. Gre drugič mimo. Skoraj nič. Se ustavi. Stopi dva koraka nazaj in se dejansko prepriča, da je prav videla. Nato me ogovori. In pride do spoznanja, da mogoče je boljša ideja posedanje na vrhu stopnic, kot pa poslušanje kričanja in iskanje izgovorov poleg dejstva, da nisem prebrala do konca in imela sabo branj. In tega ni naredila samo ena. Dve od treh.

Velika pet. Se strinjam. Še nikoli se nisem tako dolgo ukvarjala s seminarsko. Čeprav je tisti srednji vek malce zmeden.

Piškotki. Smeh. Katarin. Smeh. Še vedno okoli lutam z skoraj prazno urbano. Sicer pa nikoli ni tega avtomata ali pa urbanomata na primernem mestu. Joj.
Oh pa te plesne. Sama zabava, če jo znaš narediti. Sploh če se še bolj zabavaš ob pogledu na ostale, ki so smrtno resni in preveč zavzeti v gledanje nog in šteje korakov. Midve pa sva se čisto vživeli. Noro. Santos. Venček. Četvorka. Prilagajanje. Poskakovanje. Plesanje z energijo in največjim nasmehom. Ha.

Odštekana ženska z modro čupo, ki malo spomina na eno sošolko. Pa en tip, ki je bil v komi in prej spominja na velikega 14-letnika, kot na 20+. Debate o življenju. Preteklosti. Nesrečah.

Saj, če ne bi gledala VIP magazin, tisto na tv3, ne bi ugotovila, da je podoba Katharine čisto drugačna. Iz dolgolase nakodrane rjavolaske je postala kratkolasa blondinka. Fino. Nad njo sem bila navdušena, ko je tekmovala na idolu in občasno obnovim to navdušenje

Čajček pri mami.

Katharine McPhee - Had It All

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...