sreda, 30. oktober 2013

Med tovornjaki

Kaj je to?
V zadnjih večerih sem popolnoma izmučena. Ožeta in izčrpana.
Zjutraj pa se zbujam že pol ure pred budilko in sem potem čisto naspidirana vse do trenutka, ko skoraj zaspim nazaj med predavanji. Vlečejo se kot jara kača in so zanimiva zgolj eno uro. Potem je za crknit in mučno. Saj ni tako zelo nezanimivo, samo težko, je štiri ure sedeti na blazno neudobnih stolih in se poskušati koncentrirati na povedano. Preprosto gre vsa koncentracija po petnajstih minutah.

Odkrila sem lastnico črnega avtomobila. In ta informacija ne kaže nam v korist. Sploh ne.
Vem samo, da s potjo tja in nazaj po "stari" cesti bolj doprinesem kot, če se v drugo smer vozim po obvoznicah in avtocestah. Menda bom do potankosti naštudirala ruto in porabo in stroške. Očitno.
Danes sem se vozila med tovornjaki. Danes smo se vsi vozili med tovornjaki. Nekaj časa nisem imela osebnih avtomobilov okoli, samo s tovornimi vozili sem bila obdana. Tudi z nasprotne smeri so prihajali. Ne vem kakšen dan je bil to.

Čudna energija je vladala. Precej neprijetno. Še vedno jo čutim. Pa nisem bila prisotna. Ampak zasidralo se je v zidove. Zasidrala se je v vse vogale. Rada bi samo še potonila v svet sanj.

James Blunt - Bonfire Heart




Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...