petek, 18. oktober 2013

Krota

Dan pol iger, smeha in druženja.
Če sem se zjutraj še vsa zaspana sprehodila po hodniku, ko sta na kavču ležale dvoje postav in sem takoj dobila delo, smo se ob večeru kar pošteno nasmejali.
Dan, ki je šel mimo je bil zanimiv. Izredno zanimiv.

Kar nekaj prepričevanja z vseh strani je bilo, da se šole pač preprosto ne "šprica" in na koncu, smo ugotovili kako scrkljani so fantje. Prevoz sem in tja. To je lažje, ko imaš avto ali ko imaš svoj avto. Predvsem takšnega, ki ga vsi samo hvalijo.
Joj, samo še o tem govorim…

Preživljala sem čas z bratovo punco, ko je on moral v šolo. Nama so pa takoj našli del in hitro sva našli skupne točke, kar je pomenilo, da se je vrtela božična glasba sredi oktobra. Michael Bublé.
Do industrijske cone Komenda v Lidl in v "pravi" Lidl po kruh. Po poti sva našli še nekaj skupnih glasbenih točk. Predvsem, ko v avtu presenečeno ugotovi, da se ravnokar vrti Celtic Women in potem z navdušenjem opisujeva katere pesmi so nama najljubše. Tudi gledališče je skupna točka. Zanimiva odkritja. Brat pa cel užaljen, ko je ugotovil, da je bil za trenutek ignoriran.

Tortilje za kosilo. Zopet. Tokrat v dveh menijih.
Vsi so popolnoma navdušeni nad tisto, ki sem jo sčarala skupaj in je smetanova-sirova omaka in piščanec. Pa še kombinacija začimb. Ena za drugo so izginjale s krožnika, kar pa je ostalo pa je šlo za paketek "za domov".

Stiskali smo se na kavču in gledali nove in stare dele komičnih serij. The Big Bang Theory in How I Met Your Mother sta bili na tapeti. Sami luštni in smešni trenutki. Ko je en avtobus odpeljal, se je vseeno našel čas za partijo remija. Ni bil v zasedbi, ki smo jo pričakovali, pa vseeno. Nismo pa končali pri tem, saj smo se skoraj do sedaj igrali še Activity. Vedno zabavno. Vedno smešno. Vedno se kaj novega naučiš.

Celtic Woman - Spanish Lady



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...