nedelja, 1. julij 2012

Fiesta

Do nedavenga sploh nisem opazila, da je danes že julij. Kako hitro gre čas.

Napovedala sem, da bodo Italijani danes slavili. Nisem niti navijala za njih. Poleg tega sem se zmotila. Ker so Španci prav zasluženo zmagali. Ta zadnja gola sta bila prav kul.
Sicer za finale je bila prav dolgočasna igra. Res dolgočasna. Mislim, kaj je bilo tem Italijanom takšno veselje, da so se celo igro podajali z vratarjem. Resno?
In nogomet je res sredstvo za sproščanje živcev z glasnimi komentarji in opazkami. Predvsem opazkami.

Puding z malinami in piškoti je prav sanjska stvar. Tako super preprosto dobro.
Danes je narejena že nova runda.

Še vedno sem v rutini. Razen jutranjega bujenja. To nekako ne gre najbolj optimistično.
Zbudim se, ko postane prevroče za spanje.

Videla sem najbolj kulj čevlje daleč naokoli. Takšne, ki bi lahko krasile kakšno okensko polico. Nekako niti ne vem za kam bi jih obula, ampak moje navdušenje nad njimi je bilo zgolj nepopisno.
Takih norih barv so in barvne kombinacije med njima.
Imam pa novo torbico. Ki bo super za na faks. Ker gre "genav" računalnik notri.
Ubistvu sem jo že dalj časa imela v mislih, samo danes je bila končno znižana pa še v črni barvi.

Poleg vsega pa sem našla tudi nov napis, ki bo krasil steno na manjkajočem delu, ki je že precej časa prazen. V oči mi je padel "if you only knew" napis.

Intouchables. Film, ki ga v naših kinematografih najdemo pod imenom Prijatelja je blazno dober. Do solz sem se nasmejala in oče poleg mene tudi. Bil je film, ki se že nekaj časa nahaja na mojem seznamu gledanja vendar nikoli nisem našla primernega trenutka. Vse do danes. In blazno sem navdušena. Ker očitno moram z dobrimi filmi vedno počakati na pravi trenutek. Da so še boljši.
Zgodba o tem koliko dobrega lahko prinese neko nepričakovano sklenjeno prijateljstvo, ki je polno novih izzivov in ni nikoli dolgočasno. Ko vse skupaj ni pisano po pravilih ampak gre tja, kamor ga v tistem trenutku zanese. Prijateljstvo, ki je kljub vsemu najboljše na svetu. Zgodba o tem.
Torej sedaj sem prešla iz britansko govorečih filmov do francosko. Malo preko Hugota s Parizom iz drugačnih časov do današnjih dni in zgodbe inspirirane po resničnih dogodkih.
Priporočam.

Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...