četrtek, 12. julij 2012

Potter maraton

Novo jutro. Nov dan. Gremo mi po svoje. Ker sva šli po svoje prejšnji večer, ko sva ob gledanju tega obe zaspali. Precej hitro.
In smo zjutraj za en tak zajtrk to pogledale do konca.

Sledila pa je zopet izperjena angleška monarhija v času Henrika VIII.
The Other Boleyn Girl. Film, ki ga je vedno fino gledati in če ga ne gledaš dolgo pozabiš razne malenkosti in kako se konča. Torej le ponovno gledanje obudi spomin na vse dogajanje na dvoru v tistih časih.

Kotiček za ustvarjanje, ki je prišel do izraza.
'Cause I'm always where I need to be and I always though I would end up with you, eventually... (The Kooks - Always Where I Need To Be)
Zbiram Larina dela. In sem dobila še dva za v svojo zbirko. Jaz pa sem ustvarila pava. Da se bo menjal za lisički.

Imela sem takšne dobre zamisli za Harry Potter maraton in v glavi že vso izvedbo - kako bi vse skupaj izgledalo. A ljudi, ki bi imeli čas je bilo iz dneva v dan manj. Vreme je nasprotovalo in projektorja nisem uspela dobiti. Torej je bil samo film na televiziji.

Lazanja za kosilo. In prigrizki iz Lidla. Sokovi različnih okusov. Brusnica. Črni ribez. Grenivka.
Harry Potter drinking game. Brez alkohola. Vendar je bila pijača iz grenivke precej grenka in smo se enako pačile.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1. Črtale smo seznam, ampak na koncu smo nazdravile vsakemu, ki je umrl. Njemu na čast. Oh, Dobby. Ugotavljale kolikorat Ron nosi črte in naredi zmeden pogled. Jaz sem se zabavala s ponavlanjem urokov, ki so bili izrečeni.

Čakale smo. Pogledale video z lutkami, ko se nam je v glavi zasidral - Snape, Snape, Severus Snape.
Obupale in gledale naprej.
Cel dan sem imela takšen občutek, da dokler ga ne vidim pred seboj je vse skupaj precej na majavih tleh. In ja, žal je bil občutek pravi.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Še vedno je zgodba Snapa tista, ki najbolj gane. Ker sem potem bruhnili v smeh, ko sem opazila, da sva si mencali oči. Jaz in gospodična na moji desni. Tista skrajno desno pa naju je samo čudno opazovala.
Ni kaj. Vsakemu na čast smo spile.

Načrt se je spremenil in dodala se je še ena nočitev.

Alexandre Desplat - A New Beginning (Harry Potter)


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...