ponedeljek, 4. november 2013

Srečna da printa

Danes so mi povedali, da je mlaj. Pravzaprav je bil včeraj, samo danes se je videl vpliv. Vsi so imeli probleme z nedelovanjem raznoraznih naprav. Jaz pa ravno obratno.
Uspela sem usposobit printar. Sicer je to trajalo in trajalo, ampak tistih devet listov sem pa sprintala in to si štejem v velik dosežek na današnji dan. Naj omenim, da so ti velikosti A3 in printani od roba do roba brez problema.
Moji prsti in nohti pa so prekriti z barvnimi flekci od polnenja barv.

Vzorec na vzorec.

Pridna, da ni kaj. Včeraj sem vse skupaj zmetala na pol, danes pa skoraj do konca in profesorico sem čisto navdušila s svojim delom. Preprosto mi je rekla - to je to. Čeprav sem ji sproti razlagala kaj moram še kje narediti. Očitno je preprosto videla, da ne bom samo govoričila o tem kaj moram, ampak da se tudi nekaj naredi. In se je. Skoraj vse.
Skoraj. Še dva teksta mi manjkata in naslovnica. Potem pa predstavitev naslednji teden.

Danes sem si privoščila nekaj časa preživetega na kavču pod odejo. In serija Once Upon a Time na televiziji. Tri dele mi je uspelo pogledati, dva mi še vedno ostajata, serija pa mi je zanimiva. Kako pletejo, zapletajo in prepletajo zgodbe pravljičnih junakov. Izredno interesantno privlačno je vse skupaj. Da te potegne v pravljični svet nekoč davno tega.

Ste že videli Pink v videospotu z možem in hčerko? Simpatično!

P!nk feat. Lily Allen - True Love



Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...