sreda, 2. julij 2008

Blokirane cene in veliki napisi

mood: razočarano

Povsod so neke akcije, popusti, blokirane cene in podobno. In ljudje dejansko padajo na to. Nekateri gledajo samo kdaj bojo popusti, kje je kakšna akcija, kateri izdelki so znižani, pa četudi jih ne rabijo.

Ne maram razprodaj in znižanj in podobnih stvari.
Saj ne rečem, da je stvar bolj poceni ampak kaj, ko vse skupaj izgubi svoj čar.
Vsa oblačila "nabašejo" na tiste uboge police in obešalnike, kjer je ponavadi 3-krat manj oblačil gor. Vse je pomešano, razmetano. Če že najdeš kakšno všečno stvar, te čakajo najprej vrste pred kabino. Ko to stvar probaš in si nekako zadovoljen z njo, te pa čaka drugi šok - ogromne vrste na blagajni.
Obožujem nakupe v trgovinah, kjer ni gneče, kjer ni vrst, ampak so vseeno solidne cene. Raje imam tiste nakupovalne centre, ki imajo sicer trgovine v katere običajno zahajamo ampak so na takšni lokaciji, kamor se večini ljudi niti ne da ali pa ob takšnih urah, ko še skoraj nikogar ni.
Sicer obožujem nakupovanje (ob pravem razpoloženju) in to z določenimi prijateljicami, s katerimi to nakoncu postane ena sama velika zabava. Sicer ne gre ravno za nakupovanje ampak bolj samo za probavanje stvari, ki jih sicer v življenju ne bi oblekel za nikamor.

Tako, da komaj čakam, da to spet izvedemo :D.

Siddharta - Na Soncu

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...