ponedeljek, 14. julij 2008

Zgodovina in odbijajoči napisi

mood: naveličano?

Očitno sem se danes spravila na filme.
Ogledala sem si The Other Boleyn Girl. Pretresljivo.
Kakšne spletke in prevare so se dogajale v angleški zgodovini. Kako vidiš zgodovino čisto iz drugačnega zornega kota in gledaš na to čisto drugače, kot pa sicer, ko nekaj slišiš v šoli.

Ah, pa razprodaje. Danes so se začele.
Povsod je bila gneča. Povsod napisi -50% in seveda zraven majhen do.
Jaz pa seveda ne da bi šla v lov za oblačili, sem se raje poglabljala na razporeditev po prostoru, napise, plakate, dolgočasenje fantov, ki so puncam nekako delali družbo in podobnimi stvarmi.
Tudi, če sem se hotela poglobiti v to, da bi gledala za oblačili me je vse minilo. Tudi tistih par majčk, ki mi je padlo v oči, se mi nekako ni dalo probati, ker je bila potem gneča za grderobe.
Odkrila sem pa eno dokaj pozitivno stvar glede razprodaj, New Yorker ima vse bolj urejeno in pregledno, kot drugače. Tako, da če bi imela saj malo želje po probavanju bi mogoče še kaj našla, a kaj, ko so potem vrste za garderobo in blagajno.
Ne saj grem jutri v Ljubljano z Laro in moram danes vso negativno energijo do razprodaj iz sebe spravit, da bom jutri lahko uživala :D.

Pa ne vem zakaj me je minila vsa tista radost prejšnih dni, mogoče ker je dež? Ali pa... ah ni važno...

Rihanna - Unfaithful

1 komentar:

Anonimni pravi ...

razprodajerazprodaje=) jez sm bla dons u btcju pa se mi niti ni zdel tok gužve. smz da je ponavad bl. sm kupla par cunc=) še na garderobe ni blo treba čakat=):P
kr naprej z blogi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...